Til Dubai for en tusse

Flybranchen er i krise. Aldrig før har flyselskaberne slidt så hårdt for at fylde sæderne, men samtidig tjent så lidt. For forbrugerne er der mange gode handler at gøre i denne tid, hvor selv lange flyvninger bliver solgt for mindre end det for nogle år siden kostede at flyve til London. Dubai tur/retur for to tusinde kroner er ikke længere noget særsyn.

Lavprisselskabet Norwegian lokker lige nu med enkeltbilletter til Dubai for 999,- men husk på, at dette er fra-priser, og det skulle undre mig meget, om du er heldig at finde både en ud- og en hjemrejse, der passer sammen, og som står til under tusinde kroner pr. vej. Især fordi Norwegian kun flyver én gang om ugen, nemlig hver lørdag.

Men det ser godt ud med en flyvning til sol og sommer her i det triste efterår til under en tusse. Mit bud er dog, at du bliver gladere for at tage turen med f.eks. Austrian, som koster det samme. Det kræver et lille stop undervejs i Wien, men til gengæld er benpladsen inkluderet, mad og drikke er gratis ombord og kufferterne koster ikke ekstra…


Posted

in

by