RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

bmi slider i det

  • Written by:

Det britiske flyselskab ‘bmi’ slider i det. Selskabet, som er næststørste operatør i London Heathrow, skærer i antallet af medarbejdere, fly og destinationer.

600 skal afskediges, syv fly bliver taget ud og fem ruter lukker. Det drejer sig om ruterne til Tel Aviv, Kiev, Aleppo, Amsterdam og Bruxelles.

To leasede Airbus 330-200 bliver leveret tilbage, når aftalen udløber i første halvdel af 2010, hvilket i princippet smadrer bmi’s langrute-operation. bmi havde i alt tre Airbus 330 fly, nu er der kun ét tilbage som sammen med et Boeing 757-200 udgør longhaul flåden.

Lufthansa overtog bmi i juli 2009. Tidligere ejede SAS 40% af flyselskabet, men solgte disse aktier til Lufthansa i januar i år. bmi’s største værdi ligger i de mange værdifulde slots, som flyselskabet har i London Heathrow, og tidligere har det været på tale at sælge mange af disse for at rejse penge til flyselskabet.