RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Cimber Sterling i problemer

  • Written by:

Det er ikke fordi, det vælter ind med gode nyheder for Jørgen Nielsen og ledelsen i CimberSterling for tiden. Først måtte selskabet halvere prisen på deres aktier i forbindelse med børsintroduktionen, så kunne de se Norwegian rykke ind på deres kerneruter og nu kommer historierne om selskabets snarlige konkurs.

Netmedierne svømmer i dag over af artikler i stil med “Konkurs- frygt truer Cimber”, hvor svenske online rejsebureauer angiver, at de er holdt op med at sælge Cimber Sterling billetter. Problemet er, at rejsebureauernes bagvedliggende forsikringsselskab ikke vil dække billetter fra Cimber Sterling.

Av for den! Det er en alvorlig sag, og Cimber Sterling er da også hurtigt ud og afvise alle anklager i en pressemeddelelse. Her står følgende at læse:
– Det er udelukkende svenskejede rejseudbydere, der midlertidigt ikke udbyder
ferierejser, men fortsat forretningsrejser med Cimber Sterling.
– Den samlede omsætning fra disse bureauer udgør på årlig basis omkring 25
millioner kroner svarende til under 1½ pct. af Cimber Sterlings omsætning.
– Alle danske erhvervsrejsebureauer og turoperatører sælger Cimber Sterlings
billetter.
– Cimber Sterling har ikke registreret nogen nedgang i salget af billetter siden
offentliggørelsen af børsprospektet.

Flyselskabet selv, mener altså ikke, der er nogen problemer. Der findes dog også et ordsprog som siger, at der sjældent går røg af en brand, uden der er ild, så pønser du på at booke en flybillet med Cimber Sterling, så læs lige den her anbefaling jeg har skrevet på Viviro.com omkring sikker bestilling af flybilletter: Du skal selv sikre dine flybilletter mod konkurs.

********

Tilføjelse: Jeg kan se, at der stadig er en del, som finder ind til dette indlæg, og derfor er det på sin plads lige at tilføje, at ovenpå Cimbers børsintroduktionen – læs evt. “Cimber Sterling lander på Børsen” – så sælger de svenske online rejsebureauer igen Cimber Sterling flybilletter som normalt.