RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Når man misser sit fly…

  • Written by:

Jeg faldt lige over videoen på Youtube med en kinesisk kvinde, der kommer for sent til sit fly. Det får hende til at gå amok i et hysterisk anfald sjældent set mage. Hvis du ikke har set klippet endnu, så kig her – og husk lyd!

For mange mennesker kan lufthavne være en stressfuld oplevelse at komme igennem, og det gælder også for den kinesiske kvinde på klippet. Sammen med sin mand skulle hun med Cathay Pacific fra Hong Kong til San Fransisco, men hun misser lige nøjagtig flyet.

Cathay Pacific er kåret som verdens bedste flyselskab, men alligevel skal man være MEGET glad for at flyve med dem, for at tage sådan på vej. Selskabet hjalp da også kvinden og satte hende på det næste fly til San Fransisco.