RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Når man misser sit fly…

  • Written by:

Jeg faldt lige over videoen på Youtube med en kinesisk kvinde, der kommer for sent til sit fly. Det får hende til at gå amok i et hysterisk anfald sjældent set mage. Hvis du ikke har set klippet endnu, så kig her – og husk lyd!

For mange mennesker kan lufthavne være en stressfuld oplevelse at komme igennem, og det gælder også for den kinesiske kvinde på klippet. Sammen med sin mand skulle hun med Cathay Pacific fra Hong Kong til San Fransisco, men hun misser lige nøjagtig flyet.

Cathay Pacific er kåret som verdens bedste flyselskab, men alligevel skal man være MEGET glad for at flyve med dem, for at tage sådan på vej. Selskabet hjalp da også kvinden og satte hende på det næste fly til San Fransisco.