RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS med positivt tredje kvartal

  • Written by:

Endelig er der lidt gode nyheder fra SAS: Tredje kvartal gav overskud! Det er ikke noget stort, imponerende plus, men alligevel 114 mio. svenske kroner. Nedskæringer og lidt bedre belægning har gjort udslaget i tredje kvartal, og det på trods af at antallet af passagerer er faldet med over 15% i årets første tre måneder. SAS har derfor sat flere fly på jorden og tilpasset kapaciteten.

For hele året er der dog stadig tale om et stort minus, som tredje kvartal ikke kan rette op på: -1,904 mio svenske kroner. Av for den!

Det har fået SAS aktien til at stige, men Jyske Bank fastholder deres “sælg”-anbefaling af SAS aktien på trods af de positive tal kvartalstal. Hvis du købte SAS aktier igår og sælger dem her til morgen, så har du lige tjent ti procent.