RSS

BREAKING NEWS

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

  • 1
  • 2
  • 3

Air Canada åbner København – Toronto

  • Written by:

Air Canada har forsøgt det før uden held, men nu prøver de en gang til: Fra 25. juni 2010 kommer der igen en direkte rute fra København til Canada.

Turen til Toronto bliver den eneste direkte rute fra Skandinavien til Canada. Toronto er Canadas største by, og herfra er der gode forbindelser med Air Canada til en lang række byer i Canada, USA og Sydamerika.

Air Canada vil bruge en Boeing 767-300 ER på ruten mellem København og Toronto. 211 passagerer er der plads til ombord, af disse er 24 sæder på Executive First. Alle passagerer ombord har egen skærm og netstik til computere. Flyvetiden til Toronto er 8 timer og 30 minutter.

For at få en god idé om oplevelsen ombord på Air Canadas Economy Class på denne flytype, så se denne foto-report fra en tur fra Toronto til London.

Air Canada Executive First er selskabets Business Class, som er indrettet i en “sildebensformation”. Det er første gang vi ser denne konfiguration i København, og mens den er perfekt for folk, der rejser alene, er den ikke velegnet til to, der rejser sammen. Det er nok nemmere at klikke på rapporten her for at se nærmere omkring indretning og forplejning ombord på et Air Canada fly af samme type som kommer til København.

Air Canada fløj dagligt samme rute fra 2. maj 1999 frem til slutningen af september 2001, men indstillede den som konsekvens af 11. september 2001. Den 28. maj åbnede selskabet atter Toronto-ruten fra København, men endnu engang måtte selskabet trække sig. Dengang forsøgte de med fem ugentlige afgange.

Air Canada fløj sidste år med over 31 millioner passagerer til 170 destinationer – heraf 58 i Canada og 55 i USA. Air Canada er medlem af Star Alliance, og du optjener således SAS Eurobonus point på den nye rute.