RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways strejker 22. december til 2. januar

  • Written by:

Ifølge Sky News har flypersonalet hos British Airways stemt ja til at strejke. Striden med flyselskabet står om fyringer, stop for lønstigninger og nye arbejdsgange, og dermed ser den længe bebudede julestrejke nu ud til at blive en realitet (se bl.a. “British Airways i farezonen for julestrejke“).

Hvis personalet nedlægger arbejdet er det første gang siden 1997, at British Airways strejker, og dengang varede strejken i tre dage. Når et ‘HVIS’ er på sin plads her, så er det fordi, at British Airways havde held med at afværge en strejke for to år siden i sidste øjeblik, og det samme vil givetvis blive forsøgt her.

9 ud af 10 stemte for en julestrejke, som er sat til at vare tolv dage med start d. 22. december 2009 og vare til d. 2. januar 2010.

British Airways har hårdt brug for at trimme organisationen, for selskabet taber 13 millioner kroner om dagen!

Er du passager og skal flyve med British Airways under en eventuel strejke, så check British Airways hjemmeside. Tag fat i flyselskabet NU og hør om dine muligheder for at komme med et alternativt fly, udskyde din flyvning til senere eller få pengene tilbage. En strejke vil berøre mange tusinde mennesker, som alle skal flyttes over på andre afgange og det er ikke nødvendigvis nemt. Slet ikke op til jul.

OBS: Strejken er afblæst siden dette indlæg er skrevet. Læs derfor: “Strejke afblæst: British Airways flyver over julen og nytåret