RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Cimber investorer taber 150 mio. på to uger

  • Written by:

Cimber Sterling aktien har styrtdykket i løbet af dagen og tabt 30% af værdien. Det svarer til at investorerne, der i begyndelsen af december var med til at lancere Cimber Sterling på børsen har tabt ca. 150 millioner kroner.

Cimber Sterling aktien blev introduceret til kurs 10 – efter Cimber-ledelsen skar udbudsprisen ned fra 20-24 kroner for overhovedet at lykkes med børsintroduktionen – men er i løbet af dagen er den handlet helt ned i kurs 6,40.

Kurstabet kommer ovenpå en nedjustering af skønnet for omsætning og driftsresultat og et tab i andet kvartal af det skæve regnskabsår på 28,2 mio. kr, skriver Børsen.

Det får Danske Bank til at advare mod Cimber Sterling aktien, skriver EPN. Banken betegner Cimber Sterlings forventninger til fremtiden som ”urealistiske” og forudser, at Cimber Sterling ikke kan klare sig uden yderligere kapital. Danske Bank går endda så vidt til at opfordre aktionærerne til at sælge deres aktier på trods af tabet.