RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Cimber investorer taber 150 mio. på to uger

  • Written by:

Cimber Sterling aktien har styrtdykket i løbet af dagen og tabt 30% af værdien. Det svarer til at investorerne, der i begyndelsen af december var med til at lancere Cimber Sterling på børsen har tabt ca. 150 millioner kroner.

Cimber Sterling aktien blev introduceret til kurs 10 – efter Cimber-ledelsen skar udbudsprisen ned fra 20-24 kroner for overhovedet at lykkes med børsintroduktionen – men er i løbet af dagen er den handlet helt ned i kurs 6,40.

Kurstabet kommer ovenpå en nedjustering af skønnet for omsætning og driftsresultat og et tab i andet kvartal af det skæve regnskabsår på 28,2 mio. kr, skriver Børsen.

Det får Danske Bank til at advare mod Cimber Sterling aktien, skriver EPN. Banken betegner Cimber Sterlings forventninger til fremtiden som ”urealistiske” og forudser, at Cimber Sterling ikke kan klare sig uden yderligere kapital. Danske Bank går endda så vidt til at opfordre aktionærerne til at sælge deres aktier på trods af tabet.