RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Ethiopian på vej ind i Star Alliance?

  • Written by:

Knap er Brussels Airlines budt velkommen i Star Alliance, førend de tager hul på indlemmelsen af nye medlemmer. En af de næste til at blive optaget i den voksende klub skulle ifølge ATWOnline være Ethiopian Airlines. Det er kun de første indledende samtaler, som bliver ført, og en beslutning bliver først taget en gang i 2010.

Tilsyneladende er Star Alliance meget opsatte på, at der ikke skal være hvide pletter tilbage på landkortet, hvor de ikke dækker så godt. Derfor er Ethiopian Airlines interessante for alliancen, for på trods af at flyselskabet transporterer under tre millioner passagerer om året, så sætter det sætter Star Alliance på landkortet i Centralafrika. Hvis en aftale falder på plads, så bliver Ethiopian Airlines det tredje afrikanske medlem af Star Alliance efter South African Airways og EgyptAir.

En række andre selskaber står dog længere fremme i køen til at komme med i Star Alliance end Ethiopian Airlines. I løbet af 2010 forventes Indiens nationale flyselskab Air India, græske Aegean Airlines og brasilianske TAM at blive optaget i “klubben”.