RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Ethiopian på vej ind i Star Alliance?

  • Written by:

Knap er Brussels Airlines budt velkommen i Star Alliance, førend de tager hul på indlemmelsen af nye medlemmer. En af de næste til at blive optaget i den voksende klub skulle ifølge ATWOnline være Ethiopian Airlines. Det er kun de første indledende samtaler, som bliver ført, og en beslutning bliver først taget en gang i 2010.

Tilsyneladende er Star Alliance meget opsatte på, at der ikke skal være hvide pletter tilbage på landkortet, hvor de ikke dækker så godt. Derfor er Ethiopian Airlines interessante for alliancen, for på trods af at flyselskabet transporterer under tre millioner passagerer om året, så sætter det sætter Star Alliance på landkortet i Centralafrika. Hvis en aftale falder på plads, så bliver Ethiopian Airlines det tredje afrikanske medlem af Star Alliance efter South African Airways og EgyptAir.

En række andre selskaber står dog længere fremme i køen til at komme med i Star Alliance end Ethiopian Airlines. I løbet af 2010 forventes Indiens nationale flyselskab Air India, græske Aegean Airlines og brasilianske TAM at blive optaget i “klubben”.