RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Turkish Airlines satser i 2010

  • Written by:

Der bliver satset i Istanbul. Hos Turkish Airlines trodser man krisen, så når alle andre skærer ned, så skruer de op. En lang række nye destinationer kommer til i løbet af 2010, og det lader til at det tyrkiske Star Alliance medlem har kraftigt vokseværk.

Som en spektakulær understregning af, at man hos Turkish Airlines går mod strømmen, er at flyselskabet sidste år – i kriseåret 2009 – indførte den ultimative luksusklasse, First Class, med dyr champagne, private kabiner og en stol, der kan trylles om til en 2,1 meter lang seng.

Det sker i en tid, hvor flere andre flyselskaber sætter spørgsmålstegn ved First Class, og nogle endda har afskaffet den på visse ruter (læs evt. her: “Flyselskaber kæmper med First Class“).

At der er grobund for optimismen hos Turkish Airlines, viser de seneste passagertal. I 2009 kom der 24% flere passagerer til det turkiske selskab, og Tyrkiets regering vil investere 18 milliarder i luftfart i 2010, deraf 10 milliarder på nye fly til Turkish Airlines.

Ifølge den tyrkiske avis Hürriyet vil følgende destinationer komme på rutekortet hos Turkish Airlines i efteråret 2010: Los Angeles, LAX (USA), Washington, IAD (USA),  Miami, MIA (USA), Montreal, YUL (Canada), Dhaka, DAC (Bangladesh) og Ho Chi Ming City (Vietnam), Manila, MNL (Filipinerne), Colombo, CMB (Sri Lanka), Sydney, SYD (Australien) via Jarkarta, Guangzhou, CAN (Kina), Novosibirsk, OVB (Rusland), Sochi, AER (Rusland) og den anden daglige afgang til Bangkok, BKK (Thailand).

Turkish Airlines ligger ofte helt i bund rent prismæssigt, og dette har uden tvivl hjulpet fremgangen på vej. I store dele af 2009 underbød selskabet de andre selskaber på en lang række destinationer, og lige nu sælger de billige flybilletter til Bangkok til utrolige kr. 3862,- pr. voksen. Det er MEGET billigt, og langt under hvad konkurrenterne i øjeblikket kan tilbyde.

Turkish Airlines er vurderet af Skytrax til fire stjerner, og dermed i klasse med bl.a. Thai Airways, Emirates og British Airways. Til sammenligning får SAS kun tre stjerne for servicen ombord. Turkish Airlines er medlem af Star Alliance og du får således SAS Eurobonus point, når du flyver med Turkish Airlines.