RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Air India kigger på København

  • Written by:

Air India kigger efter et alternativ til Frankfurt som europæisk hub. Den tyske stor-lufthavn er godt pakket efterhånden, og i forbindelse med at det kommende indiske Star Alliance medlem kigger på Dublin som en mulighed, så dukker København også op.

The other airports in the running as potential alternatives to Frankfurt are Copenhagen, Denmark and Vienna, Austria.

Air Indias operation i Frankfurt går ud på at sakse flyene ind fra Mumbai og Delhi i Indien og så videre til New York og Chicago i USA. Det skulle være den samme model, som inderne gerne vil overføre til Dublin, Wien eller København.

For knap et år siden lukkede SAS ruten fra København til Delhi i forbindelse med nedskæringerne, så for Kastrup vil det være et scoop at få en direkte rute til Indien. Lufthavnen har jo på det seneste haft held med at tiltrække nye langruter med bl.a. Qatar Airways til Doha, Air Canada til Toronto og Delta til New York JFK.

Tilmed er Indiens nationale flyselskab på listen over næste medlemmer af Star Alliance og forventes optaget i slutnignen af 2010. Det giver mulighed for at optjene SAS Eurobonus, hvilket er et godt salgsargument på disse breddegrader.

Alligevel skal man dog nok tage nyheden med et gran salt. Air India ridder ikke samme dag de sadler, flyselskabet har det svært i Indien, hvor de er hårdt presset af Jet Airways og Kingfisher Airlines, og så er København ikke øverst på deres liste.

Så mon dog. Men man skal jo aldrig sige “aldrig”