RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

bmi dropper Business Class

  • Written by:

Flyselskabet bmi dropper Business Class på britiske indenrigsflyvninger. Mellem Heathrow og britiske og irske destinationer vil det fremover ikke længere være muligt at trone forrest i flyet på de dyre pladser.

I en tid hvor mange flyselskaber har lagt låg på Business Class flyvninger, så afskaffer bmi gardinet og en separat klasse foran. Der vil dog fortsat være lidt ekstra godt til de som betaler mest på det korte ruter, så selvom man sidder i én fælles Economy kabine, så vil de passagerer, der har købt en dyr fleksibel Economy Class billet få lounge adgang, gratis mad ombord og plads forrest i flyet.

Business Class på de korte europæiske ruter er et smertensbarn for mange flyselskaber. Der sidder for få oppe foran gardinet, og derfor skærer flyselskaberne hele tiden i servicen, for at tilpasse udgifterne til de faldende antal Business Class passagerer. Det gør produktet dårligere og endnu sværere at retfærdiggøre. Flere flyselskaber har kigget på at afskaffe Business Class på Europa flyvninger – bl.a. Air France og SAS – og fremtiden er da også højst usikker for “luksusklassen” på de korte flyvninger.