RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways lukker lounge i København

  • Written by:

Den har længe levet en stille og lidt anonym tilværelse, den lille British Airways Lounge i Kastrup ved A-fingeren, og nu er det slut. British Airways har lukket det som nok var den bedste af lufthavnens fire lounges ved indgangen til februar, og fremover skal British Airways kunderne over i Novia loungen.

Når British Airways loungen i mine øjne var den bedste i Kastrup, så var det ikke fordi, det var lufthavnens mest “flashy” – den pris går klart til den store SAS lounge – men omvendt, så var der altid god plads og fred og ro i British Airways loungen. Den var heller ikke overdådig i sit udvalg – drikkevarer, lidt morgenbrød og chips – men fordi loungen var begrænset til British Airways passagerer, så oplevede jeg den altid som et lille helle væk fra al støjen og stressen i lufthavnen.

Af uvisse årsager, så brugte de andre Oneworld flyselskaber som betjener København – Finnair og Iberia – den ikke. De sender folk hen i Novia loungen. Derfor var det vel også bare et spørgsmål om tid, inden det måtte ske, at den blev lukket.

Især fordi, at hvor flyene til London tidligere afgik fra A fingeren, så skal man nu hen til C fingeren for at komme igennem paskontrollen og ombord på sit fly til London. Det gjorde det unægteligt lidt uhensigtsmæssigt, for derved tvang man passagererne fra den ene af lufthavnen til den anden.

Når man kom ud af supermarkedet efter sikkerhedskontrollen, skulle man dreje skarpt til højre og helt ned i bunden. For derefter at gå hele vejen tilbage igen, forbi sikkerhedskontrollen/supermarkedet og så ned i den modsatte ende af bygningen. Det blev hurtigt en ordentlig gåtur, og ikke helt optimalt for Business Class rejsende forretningsfolk, der gerne vil tilbringe så lidt tid i lufthavnen som muligt.

Dertil kommer den økonomiske krise. Færre flyver på de dyre billetter, der giver lounge adgang, så der kom flrrf og færre besøgende, og så var det et oplagt sted at spare, når nu flyselskaberne kigger på alle udgifter.

Dermed røg altså Kastrups fineste lille åndehul. Farvel og tak British Airways lounge.