RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

 • 1
 • 2
 • 3

Egyptair på vej til København

 • Written by:

Flyselskabet Egyptair er på vej til København, rapporterer Travelreport.se. For Egyptair er det en tilbagevenden til Kastrup, hvor de tidligere fløj i mange år, og samtidig er det også endnu en fjer i hatten på Københavns Lufthavn, der har været gode til at tiltrække ruter.

Første fly fra Cairo lander i København d. 2. oktober 2010. Egyptair vil bruge en Boeing 737-800 på ruten med 24 pladser i Business Class og 144 sæder i Economy Class. Siden Egyptair sidst landede i København i 2004, er selskabet blevet medlem af Star Alliance, og derfor kan SAS Eurobonus medlemmer optjene bonuspoint på flyvninger med Egyptair.

Egyptair vil flyve mellem København og Cairo tre gange om ugen, på onsdage, fredage og søndage.

6 comments

 1. AB Travel

  AB Travel
  Vi ønsker Egypt Air velkommen tilbage til Danmark og ser frem til et godt samarbejde.
  AB Travel
  Ægypten Specialisten
  Smedegade 4
  4200 Slagelse

 2. Dina S

  Det er jo kanon at vi nu kan flyve direkte mellem københavn og cairo igen. Glæder mig allerede til at rejse til oktober.

 3. P H

  Hvor er det dejligt med en direkte rute til Cairo igen, så jeg slipper for lange mellemlandinger i europæiske lufthavne. Velkommen tilbage 🙂 Mon I laver en klippekortsordning til mig?

 4. Refaat

  Hvor er det dejligt med en direkte rute til Cairo igen, så jeg slipper for lange mellemlandinger i europæiske lufthavne. Velkommen tilbage.Glæder mig allerede til at rejse til December.

 5. anna marie morrah

  rigtig velkommen tilbage har savnet egypt air rigtig meget og glæder mig til at rejse med jer igen

 6. a.abdelhak

  welcom bak egyptair,please TAK ME BACK TO CAIRO,BESIDE THE REVER NIEL,OH CAIRO OH CAIRO
  ILOVE YOU SO VERY MUCH