RSS

BREAKING NEWS

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

  • 1
  • 2
  • 3

Mere Beirut fra København

  • Written by:

Middle East Airlines vender tilbage til København til sommer. Det er snart en fast sommertradition med MEA i Kastrup, når vejret igen bliver godt, og i år bliver ruten udvidet fra to til tre ugentlige afgange mellem Danmark og Libanon i juni, juli og august.

Flyet vil afgå fra København en time og fem minutter efter midnat, og ankommer til Beirut kl. 06.10. Retur forlader Airbus 330-200’eren København kl. 20.30 med ankomst kl. 23.45.

1 comment

  1. inaam

    jeg ønsker at vide noget om hvormange kilo man må have med i sin bagage når man rejser med MEA. og om der er forskel på efter hvilke selskab reservere billeter hos