RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Mere Beirut fra København

  • Written by:

Middle East Airlines vender tilbage til København til sommer. Det er snart en fast sommertradition med MEA i Kastrup, når vejret igen bliver godt, og i år bliver ruten udvidet fra to til tre ugentlige afgange mellem Danmark og Libanon i juni, juli og august.

Flyet vil afgå fra København en time og fem minutter efter midnat, og ankommer til Beirut kl. 06.10. Retur forlader Airbus 330-200’eren København kl. 20.30 med ankomst kl. 23.45.

1 comment

  1. inaam

    jeg ønsker at vide noget om hvormange kilo man må have med i sin bagage når man rejser med MEA. og om der er forskel på efter hvilke selskab reservere billeter hos