RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

Mere Beirut fra København

  • Written by:

Middle East Airlines vender tilbage til København til sommer. Det er snart en fast sommertradition med MEA i Kastrup, når vejret igen bliver godt, og i år bliver ruten udvidet fra to til tre ugentlige afgange mellem Danmark og Libanon i juni, juli og august.

Flyet vil afgå fra København en time og fem minutter efter midnat, og ankommer til Beirut kl. 06.10. Retur forlader Airbus 330-200’eren København kl. 20.30 med ankomst kl. 23.45.

1 comment

  1. inaam

    jeg ønsker at vide noget om hvormange kilo man må have med i sin bagage når man rejser med MEA. og om der er forskel på efter hvilke selskab reservere billeter hos