RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways strejker 20.-22. maj 2010

  • Written by:

British Airways forventer at 60% af de rejsende med selskabet alligevel kan komme ud at flyve, selvom fagforeningen har annonceret strejke d. 20., 21., og 22. maj 2010.

En række af de korte ruter og en del af de lange flyvninger vil blive opretholdt under strejken. Det gælder bl.a. alle flyvninger fra London City lufthavnen, som ikke bliver berørt af strejken, ligesom de lange flyvninger fra London Gatwick vil blive fløjet som normalt. 60% af long-haul trafikken fra London Heathrow vil forblive uberørt af strejken, og det samme gælder 30% af de korte ruter.

British Airways har allerede lavet aftaler med 40 flyselskaber, der vil hjælpe de uheldige passagerer, som bliver ramt af strejken. Sun Air, der flyver i Skandinavien brandet som British Airways, vil ikke blive berørt af strejken og flyver normalt.