RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways strejker 20.-22. maj 2010

  • Written by:

British Airways forventer at 60% af de rejsende med selskabet alligevel kan komme ud at flyve, selvom fagforeningen har annonceret strejke d. 20., 21., og 22. maj 2010.

En række af de korte ruter og en del af de lange flyvninger vil blive opretholdt under strejken. Det gælder bl.a. alle flyvninger fra London City lufthavnen, som ikke bliver berørt af strejken, ligesom de lange flyvninger fra London Gatwick vil blive fløjet som normalt. 60% af long-haul trafikken fra London Heathrow vil forblive uberørt af strejken, og det samme gælder 30% af de korte ruter.

British Airways har allerede lavet aftaler med 40 flyselskaber, der vil hjælpe de uheldige passagerer, som bliver ramt af strejken. Sun Air, der flyver i Skandinavien brandet som British Airways, vil ikke blive berørt af strejken og flyver normalt.