RSS

BREAKING NEWS

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer pĂĽ tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetvĂŚrk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sĂŚder pĂĽ eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft sĂĽ gode bookingtal pĂĽ eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, sĂĽ selskabet …

Ny rekord: Aldrig før har SÅ mange rejst med Norwegian

Af Kenneth Karskov // Den 22. januar er det 25 ĂĽr siden, at lavprisselskabet Norwegian blev skabt, og et kvart ĂĽrhundrede senere kan Norwegian kalde sig Nordens største flyselskab. Det er isĂŚr de seneste ĂĽr, at passagerudviklingen er gĂĽet stĂŚrkt, og nu kan…

  • 1
  • 2
  • 3

Kabinen stemmer “ja” til strejke hos British Airways

  • Written by:

De truede med den op til jul, men dengang fik ledelsen i British Airways sat en stopper for kabinepersonalets planlagte julestrejke. Men nu kan strejken komme alligevel, og denne gang vil den ramme pĂĽsketrafikken. Fagforeningen har stemt ja til en strejke, sĂĽ nu er det bare at afvente nĂŚrmere detaljer.

Rygter taler om 18. marts 2010 som en mulig startdato for en strejke, der kan vare i op til 10 dage.

Lige nu er der samtaler igang mellem ledelsen og fagforeningen Unite. British Airways er pĂĽ jagt efter en besparelse pĂĽ 500 millioner kroner fra det 12.000 mand store flyvende personale.

Se i øvrigt British Airways’ topchef, Willie Walsh kommentere strejken herunder.