RSS

BREAKING NEWS

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

Lufthansa bekræfter: Vil købe Alitalia

Af Kenneth Karskov // Blot fĂĄ dage efter Lufthansas delvise overtagelse af airberlin, er det store flyselskab nu ude at bekræfte, at det har budt pĂĄ et andet skrantende flyselskab: Italienske Alitalia. Lufthansa har dog besluttet ikke at byde pĂĄ hele Alita…

Se listen: SAS åbner 5 ny ruter fra København

Af Kenneth Karskov // SAS ĂĄbner 5 nye ruter fra København. Det sker i forbindelse med flyselskabets  sommerprogram 2018, som selskabet tager hul pĂĄ d. 24. marts næste ĂĄr. Fra Københavns Lufthavn vil der være direkte SAS-flyvninger til Mellemøstens Paris, B…

  • 1
  • 2
  • 3

Kabinen stemmer “ja” til strejke hos British Airways

  • Written by:

De truede med den op til jul, men dengang fik ledelsen i British Airways sat en stopper for kabinepersonalets planlagte julestrejke. Men nu kan strejken komme alligevel, og denne gang vil den ramme påsketrafikken. Fagforeningen har stemt ja til en strejke, så nu er det bare at afvente nærmere detaljer.

Rygter taler om 18. marts 2010 som en mulig startdato for en strejke, der kan vare i op til 10 dage.

Lige nu er der samtaler igang mellem ledelsen og fagforeningen Unite. British Airways er pĂĄ jagt efter en besparelse pĂĄ 500 millioner kroner fra det 12.000 mand store flyvende personale.

Se i øvrigt British Airways’ topchef, Willie Walsh kommentere strejken herunder.