RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres ĂĄrlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kĂĄrer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret pĂĄ de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian pĂĄ indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med ĂĄrene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende pĂĄ strækningen. ”T…

Icelandair fĂĄr fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. SĂĄdan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Kabinen stemmer “ja” til strejke hos British Airways

  • Written by:

De truede med den op til jul, men dengang fik ledelsen i British Airways sat en stopper for kabinepersonalets planlagte julestrejke. Men nu kan strejken komme alligevel, og denne gang vil den ramme påsketrafikken. Fagforeningen har stemt ja til en strejke, så nu er det bare at afvente nærmere detaljer.

Rygter taler om 18. marts 2010 som en mulig startdato for en strejke, der kan vare i op til 10 dage.

Lige nu er der samtaler igang mellem ledelsen og fagforeningen Unite. British Airways er pĂĄ jagt efter en besparelse pĂĄ 500 millioner kroner fra det 12.000 mand store flyvende personale.

Se i øvrigt British Airways’ topchef, Willie Walsh kommentere strejken herunder.