Dansk luftrum åbner HELT kl. 11

Naviar melder, at dansk luftrum åbner helt i dag kl. 11. Over hele Europa er lufthavnene begyndt at åbne op igen, så der er gode udsigter for flytrafikken de næste par dage. Forvent dog kaos i lufthavnene, når frustrerede passagerer forsøger at komme med flyene hjem efter seks dages flyveforbud i Europa.

I første omgang er det de passagerer, der har billet til i dag, som kommer ud at flyve. Har du billet til en af de mange aflyste afgange, så kommer du på venteliste til at komme hurtigst muligt hjem, hvis du ikke ønsker at ombooke til en anden dato. Dette kommer til at give et pres på flyselskabernes medarbejdere og stress på i lufthavnene – også blandt frustrerede passagerer.

Du skal tage fat i dit flyselskab eller rejsebureau for at høre nærmere omkring, hvornår du kan komme afsted.

Erfaringer fra USA efter terrorangrebet d. 11. september 2001 antyder, at “puklen” af passagerer vil blive afviklet hurtigere end frygtet. Mange er kommet frem ved hjælp af andre transportmidler, så mange vil ikke længere have brug for den flyrejse, som de har haft billet til under flyveforbudet. Derfor vil problemet løse sig lidt hurtigere end man kunne frygte, hvilket måske kan være en lille trøst for de som er strandet på grund af askeskyen.


Posted

in

by