RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

George Carlin: Boarding Announcements

  • Written by:

En af de mest fantastiske ting ved YouTube er, at det site gemmer på nogle små perler. Det gælder bl.a. klippet med den legendariske amerikanske komiker George Carlin. Han var bl.a. kendt for sine vittige observationer omkring sproget, hvilket dette klip er et fremragende bevis på. Tjek hans gennemgang af “boarding announcements”.

Herunder del 2 af klippet. Det har nogle år på bagen, men er ikke desto mindre stadig rammende. Klippet er iøvrigt tidligere brugt i undervisningen af ‘cabin crew’ hos SAS.