RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Lufthansa A380 til VM i Sydafrika

  • Written by:

Lufthansa bliver næste flyselskab i rækken, som får leveret et eksemplar af mega-bamsen Airbus 380. Første tur med den nye fugl bliver med det tyske fodboldlandshold til VM i Sydafrika.

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa LH2010 vil flyve fra Frankfurt til Johannesburg søndag d. 6. juni 2010 kl. 20.30 og lande i Johannesburg næste morgen kl. 8.15. Ombord vil være det tyske landshold, inklusive trænere og assistenter, samt 150 fodboldfans.

Endnu er der ikke sluppet præcise oplysninger ud fra Lufthansa omkring indretningen af flyet. Ca. 500 passagerer vil der blive plads til i Lufthansas udgave af verdens største passagerfly. I øjeblikket flyver flyet rundt – uden passagerer – til en række tyske lufthavne som en del af forberedelserne med at få det gigantiske fly ind i Lufthansas flåde.

Første destination efter “charterturen” til Sydafrika forventes at blive New York. Lufthansa vil modtage i alt fire Airbus 380 i løbet af 2010.