RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Lufthansa A380 til VM i Sydafrika

  • Written by:

Lufthansa bliver næste flyselskab i rækken, som får leveret et eksemplar af mega-bamsen Airbus 380. Første tur med den nye fugl bliver med det tyske fodboldlandshold til VM i Sydafrika.

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa LH2010 vil flyve fra Frankfurt til Johannesburg søndag d. 6. juni 2010 kl. 20.30 og lande i Johannesburg næste morgen kl. 8.15. Ombord vil være det tyske landshold, inklusive trænere og assistenter, samt 150 fodboldfans.

Endnu er der ikke sluppet præcise oplysninger ud fra Lufthansa omkring indretningen af flyet. Ca. 500 passagerer vil der blive plads til i Lufthansas udgave af verdens største passagerfly. I øjeblikket flyver flyet rundt – uden passagerer – til en række tyske lufthavne som en del af forberedelserne med at få det gigantiske fly ind i Lufthansas flåde.

Første destination efter “charterturen” til Sydafrika forventes at blive New York. Lufthansa vil modtage i alt fire Airbus 380 i løbet af 2010.