RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Lufthansa A380 til VM i Sydafrika

  • Written by:

Lufthansa bliver næste flyselskab i rækken, som får leveret et eksemplar af mega-bamsen Airbus 380. Første tur med den nye fugl bliver med det tyske fodboldlandshold til VM i Sydafrika.

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa LH2010 vil flyve fra Frankfurt til Johannesburg søndag d. 6. juni 2010 kl. 20.30 og lande i Johannesburg næste morgen kl. 8.15. Ombord vil være det tyske landshold, inklusive trænere og assistenter, samt 150 fodboldfans.

Endnu er der ikke sluppet præcise oplysninger ud fra Lufthansa omkring indretningen af flyet. Ca. 500 passagerer vil der blive plads til i Lufthansas udgave af verdens største passagerfly. I øjeblikket flyver flyet rundt – uden passagerer – til en række tyske lufthavne som en del af forberedelserne med at få det gigantiske fly ind i Lufthansas flåde.

Første destination efter “charterturen” til Sydafrika forventes at blive New York. Lufthansa vil modtage i alt fire Airbus 380 i løbet af 2010.