RSS

BREAKING NEWS

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

Ny rekord: Aldrig før har SÅ mange rejst med Norwegian

Af Kenneth Karskov // Den 22. januar er det 25 år siden, at lavprisselskabet Norwegian blev skabt, og et kvart århundrede senere kan Norwegian kalde sig Nordens største flyselskab. Det er især de seneste år, at passagerudviklingen er gået stærkt, og nu kan…

  • 1
  • 2
  • 3

“Do you have any idea who I am?”

  • Written by:

Er der én historie fra luftfarten, som jeg kan læse igen og igen og stadig smile af, så er det klassikeren herunder. “Do You Have Any Idea Who I Am” er ikke ny, men jeg nu faldt jeg lige over den igen, og den giver mig altid en god start på dagen…

For all of you out there who’ve had to deal with an irate customer, this one is for you. It’s a classic! In tribute to those ’special’ customers we all love!

An award should go to the United Airlines gate agent in Denver for being smart and funny, and making her point, when confronted with a passenger who probably deserved to fly as cargo.

A crowded United flight was cancelled. A single agent was re booking a long line of inconvenienced travellers. Suddenly an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket down on the counter and said,”I HAVE to be on this flight and it has to be FIRST CLASS.”

The agent replied, “I’m sorry sir. I’ll be happy to try to help you, but I’ve got to help these folks first, and I’m sure we’ll be able to work something out.” The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers behind him could hear, “Do you have any idea who I am?” Without hesitating, the gate agent smiled and grabbed her public address microphone.

“May I have your attention please?” she began, her voice bellowing throughout the terminal. “We have a passenger here at the gate WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If anyone can help him find his identity, please come to the gate.”

With the folks behind him in line laughing hysterically, the man glared at the United agent, gritted his teeth and swore, “F*** you!”

Without flinching, she smiled and said, “I’m sorry, sir, but you’ll have to stand in line for that, too.”