RSS

BREAKING NEWS

Kan du gætte, hvor vi oftest flyver hen? Her er lufthavnens Top 10...

Af Kenneth Karskov // Hvor tror du vi oftest rejser hen, når vi stiger ombord på flyet i Københavns Lufthavn? Svaret er hverken New York eller Bangkok, men en stor europæisk hovedstad - kan du gætte hvilken? Københavns Lufthavne har offentliggjort listen m…

Qatar dropper USA-romance

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways dropper den planlagte investering i American Airlines. Det kommer ovenpå en kølig modtagelse af planerne fra det amerikanske flyselskabs ledelse og medarbejdere. Det var i slutningen af juni at Qatar udtrykte interesse i…

Her er verdens 15 bedste flyselskaber i 2017

Af Kenneth Karskov // Lille spejl på væggen dér, hvem er det bedste flyselskab i verden her? Kåringer findes der mange af i flybranchen, men den årlige World Airline Awards, som analysefirmaet Skytrax står bag, har efterhånden fået status af, at være flybr…

  • 1
  • 2
  • 3

“Do you have any idea who I am?”

  • Written by:

Er der én historie fra luftfarten, som jeg kan læse igen og igen og stadig smile af, så er det klassikeren herunder. “Do You Have Any Idea Who I Am” er ikke ny, men jeg nu faldt jeg lige over den igen, og den giver mig altid en god start på dagen…

For all of you out there who’ve had to deal with an irate customer, this one is for you. It’s a classic! In tribute to those ‘special’ customers we all love!

An award should go to the United Airlines gate agent in Denver for being smart and funny, and making her point, when confronted with a passenger who probably deserved to fly as cargo.

A crowded United flight was cancelled. A single agent was re booking a long line of inconvenienced travellers. Suddenly an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket down on the counter and said,”I HAVE to be on this flight and it has to be FIRST CLASS.”

The agent replied, “I’m sorry sir. I’ll be happy to try to help you, but I’ve got to help these folks first, and I’m sure we’ll be able to work something out.” The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers behind him could hear, “Do you have any idea who I am?” Without hesitating, the gate agent smiled and grabbed her public address microphone.

“May I have your attention please?” she began, her voice bellowing throughout the terminal. “We have a passenger here at the gate WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If anyone can help him find his identity, please come to the gate.”

With the folks behind him in line laughing hysterically, the man glared at the United agent, gritted his teeth and swore, “F*** you!”

Without flinching, she smiled and said, “I’m sorry, sir, but you’ll have to stand in line for that, too.”