RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways præsenterer ny Economy Class

  • Written by:

Normalt er det nyskabelser på de dyre pladser, som flyselskaberne har travlt med at fortælle om. Se vi har lavet privat kabiner på First Class, vi har installeret brusebad til vores førsteklasses passagerer eller se vi serverer Dom Perignon i ‘flybaren’ i 10 kilometers højde.

British Airways' nye World Traveller Plus kabine

Det er sjældent, at de bageste pladser får den store opgradering. Det er som om, at kapløbet på service og komfort står på de dyre – men få – pladser foran i flyet, mens alle dem på Economy Class, som er langt størstedelen af os, bliver glemt.

Derfor er det dejligt at se, når flyselskaberne bruger penge på at gøre noget ved oplevelsen bagest i flyet. British Airways præsenterer en ny kabine for Economy og Economy Plus – eller på British Airways’sk: World Traveller og World Traveller Plus – ombord på deres splinternye Boeing 777-300ER, som foreløbig bliver brugt på ruterne til Mumbai, Chicago, Delhi og Dubai.

For almindelige Economy Class – World Traveller – passagerer består forbedringerne i en 35% større skærm, større udvalg af film, tv og musik, en USB port (!) og en stikkontakt ved alle sæder. Economy kabinen vil blive konfigureret 3-3-3 – altså med ni sæder på tværs – hvilket må siges at være generøst. Flere flyselskaber har fyldt et ekstra sæde ind i bredden på deres Boeing 777-300 så Economy er konfigureret 3-4-3 med ti sæder på tværs, hvilket bl.a. ses hos Air France.

Ny Economy Class hos British Airways "World Traveller"

For de som betaler lidt ekstra og flyver på “World Traveller Plus” er der taget en stol ud i hver række, så konfigurationen hedder 2-4-2 – altså otte sæder i hver række. Altså et lidt bredere sæde kombineret med ekstra benplads, men ellers iøvrigt som på Economy.

Nyskabelserne på World Travellers Plus er et 60% større tv, større udvalg af underholdning på turen, USB stik og stikkontakt.

De nye kabiner ser lækre ud, men hvordan produktet fungerer i praksis må komme an på en prøve.

Link til British Airways nye World Traveller (Economy Class) kabine:
https://www.britishairways.com/travel/new-world-traveller/public/en_no

Link til British Airways nye World Traveller Plus (Economy Plus) kabine:
https://www.britishairways.com/travel/new-world-traveller-plus/public/en_no