RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways præsenterer ny Economy Class

  • Written by:

Normalt er det nyskabelser på de dyre pladser, som flyselskaberne har travlt med at fortælle om. Se vi har lavet privat kabiner på First Class, vi har installeret brusebad til vores førsteklasses passagerer eller se vi serverer Dom Perignon i ‘flybaren’ i 10 kilometers højde.

British Airways' nye World Traveller Plus kabine

Det er sjældent, at de bageste pladser får den store opgradering. Det er som om, at kapløbet på service og komfort står på de dyre – men få – pladser foran i flyet, mens alle dem på Economy Class, som er langt størstedelen af os, bliver glemt.

Derfor er det dejligt at se, når flyselskaberne bruger penge på at gøre noget ved oplevelsen bagest i flyet. British Airways præsenterer en ny kabine for Economy og Economy Plus – eller på British Airways’sk: World Traveller og World Traveller Plus – ombord på deres splinternye Boeing 777-300ER, som foreløbig bliver brugt på ruterne til Mumbai, Chicago, Delhi og Dubai.

For almindelige Economy Class – World Traveller – passagerer består forbedringerne i en 35% større skærm, større udvalg af film, tv og musik, en USB port (!) og en stikkontakt ved alle sæder. Economy kabinen vil blive konfigureret 3-3-3 – altså med ni sæder på tværs – hvilket må siges at være generøst. Flere flyselskaber har fyldt et ekstra sæde ind i bredden på deres Boeing 777-300 så Economy er konfigureret 3-4-3 med ti sæder på tværs, hvilket bl.a. ses hos Air France.

Ny Economy Class hos British Airways "World Traveller"

For de som betaler lidt ekstra og flyver på “World Traveller Plus” er der taget en stol ud i hver række, så konfigurationen hedder 2-4-2 – altså otte sæder i hver række. Altså et lidt bredere sæde kombineret med ekstra benplads, men ellers iøvrigt som på Economy.

Nyskabelserne på World Travellers Plus er et 60% større tv, større udvalg af underholdning på turen, USB stik og stikkontakt.

De nye kabiner ser lækre ud, men hvordan produktet fungerer i praksis må komme an på en prøve.

Link til British Airways nye World Traveller (Economy Class) kabine:
https://www.britishairways.com/travel/new-world-traveller/public/en_no

Link til British Airways nye World Traveller Plus (Economy Plus) kabine:
https://www.britishairways.com/travel/new-world-traveller-plus/public/en_no