RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Qantas Airbus 380 fortsat “grounded”

  • Written by:
Qantas Airbus 380 er fortsat "grounded"

Qantas Airbus 380 står fortsat på jorden

Der går mindst 72 timer før Qantas’ Airbus 380 kommer på vingerne, meddeler det australske flyselskab i en pressemeddelelse. Lige nu er der et intensivt “inspektions program” i gang, og før flyselskabet føler sig sikre på, at fredagens hændelse ikke vil gentage sig, så kommer super-jumboen ikke på vingerne.

Når man piller så stor et fly ud af flåden, så giver det selvsagt en række problemer. Det er 450 sæder ombord på kæmpeflyet i Qantas’ version (14 på First, 72 på Business Class, 32 på Premium Economy og 332 på Economy), og de mangler lige pludselig. Så selvom Qantas har forsøgt at fragte passagerer med alternative maskiner, så kan det naturligvis mærkes, når flåden af verdens største passagerfly bliver taget ud af drift, og derfor er der rejsende som er strandet undervejs. Qantas tilbyder kompensation til alle passagerer som på denne måde er berørt, ligesom mad og hotelovernatning også er blevet tilbudt.