RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Qantas Airbus 380 fortsat “grounded”

  • Written by:
Qantas Airbus 380 er fortsat "grounded"

Qantas Airbus 380 står fortsat på jorden

Der går mindst 72 timer før Qantas’ Airbus 380 kommer på vingerne, meddeler det australske flyselskab i en pressemeddelelse. Lige nu er der et intensivt “inspektions program” i gang, og før flyselskabet føler sig sikre på, at fredagens hændelse ikke vil gentage sig, så kommer super-jumboen ikke på vingerne.

Når man piller så stor et fly ud af flåden, så giver det selvsagt en række problemer. Det er 450 sæder ombord på kæmpeflyet i Qantas’ version (14 på First, 72 på Business Class, 32 på Premium Economy og 332 på Economy), og de mangler lige pludselig. Så selvom Qantas har forsøgt at fragte passagerer med alternative maskiner, så kan det naturligvis mærkes, når flåden af verdens største passagerfly bliver taget ud af drift, og derfor er der rejsende som er strandet undervejs. Qantas tilbyder kompensation til alle passagerer som på denne måde er berørt, ligesom mad og hotelovernatning også er blevet tilbudt.