RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Qantas Airbus 380 fortsat “grounded”

  • Written by:
Qantas Airbus 380 er fortsat "grounded"

Qantas Airbus 380 står fortsat på jorden

Der går mindst 72 timer før Qantas’ Airbus 380 kommer på vingerne, meddeler det australske flyselskab i en pressemeddelelse. Lige nu er der et intensivt “inspektions program” i gang, og før flyselskabet føler sig sikre på, at fredagens hændelse ikke vil gentage sig, så kommer super-jumboen ikke på vingerne.

Når man piller så stor et fly ud af flåden, så giver det selvsagt en række problemer. Det er 450 sæder ombord på kæmpeflyet i Qantas’ version (14 på First, 72 på Business Class, 32 på Premium Economy og 332 på Economy), og de mangler lige pludselig. Så selvom Qantas har forsøgt at fragte passagerer med alternative maskiner, så kan det naturligvis mærkes, når flåden af verdens største passagerfly bliver taget ud af drift, og derfor er der rejsende som er strandet undervejs. Qantas tilbyder kompensation til alle passagerer som på denne måde er berørt, ligesom mad og hotelovernatning også er blevet tilbudt.