RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Swiss passager nr. 100 millioner

  • Written by:
Swiss Airbus 330

Swiss med passager nr. 100 millioner

Nogle tal er mere markante end andre. Når man runder passager nr. 100 millioner, så er der grund til at gøre noget ekstra ud af det, og det gjorde de da også hos det Lufthansa-ejede flyselskab Swiss International Air Lines.

Siden 2004 er det lykkedes Swiss – resterne af det hæderkronede Swissair – at øge passagertal med mere end 50%, og i de første ni måneder af indeværende år har Swiss transporteret tre procent flere passagerer end i samme periode sidste år.

Passager nr. 100 millioner fik overrakt et gavekort på en flyrejse for to personer i Zürich lufthavn. Iøvrigt ville 100 millioner passagerer fylde en Airbus A330-300 ikke mindre end 423.729 gange!