RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

Swiss passager nr. 100 millioner

  • Written by:
Swiss Airbus 330

Swiss med passager nr. 100 millioner

Nogle tal er mere markante end andre. Når man runder passager nr. 100 millioner, så er der grund til at gøre noget ekstra ud af det, og det gjorde de da også hos det Lufthansa-ejede flyselskab Swiss International Air Lines.

Siden 2004 er det lykkedes Swiss – resterne af det hæderkronede Swissair – at øge passagertal med mere end 50%, og i de første ni måneder af indeværende år har Swiss transporteret tre procent flere passagerer end i samme periode sidste år.

Passager nr. 100 millioner fik overrakt et gavekort på en flyrejse for to personer i Zürich lufthavn. Iøvrigt ville 100 millioner passagerer fylde en Airbus A330-300 ikke mindre end 423.729 gange!