RSS

BREAKING NEWS

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

  • 1
  • 2
  • 3

Swiss passager nr. 100 millioner

  • Written by:
Swiss Airbus 330

Swiss med passager nr. 100 millioner

Nogle tal er mere markante end andre. Når man runder passager nr. 100 millioner, så er der grund til at gøre noget ekstra ud af det, og det gjorde de da også hos det Lufthansa-ejede flyselskab Swiss International Air Lines.

Siden 2004 er det lykkedes Swiss – resterne af det hæderkronede Swissair – at øge passagertal med mere end 50%, og i de første ni måneder af indeværende år har Swiss transporteret tre procent flere passagerer end i samme periode sidste år.

Passager nr. 100 millioner fik overrakt et gavekort på en flyrejse for to personer i Zürich lufthavn. Iøvrigt ville 100 millioner passagerer fylde en Airbus A330-300 ikke mindre end 423.729 gange!