RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Rutenyt: Gulf Air til København

  • Written by:

Rygterne har svirret i nogle dage, og nu er det endelig bekræftet: Gulf Air begynder at flyve direkte mellem København og Bahrain fra 1. juli 2011.

Gulf Air indsætter en Boeing 737-700 med 16 Falcon Gold (Business Class) sæder og 78 Economy Class pladser. Ankomsttidspunkt bliver 7:30 og afgang kl. 11:00. Selskabet flyver man-, ons, fre- og søndage.

Gulf Air Boeing 737

Gulf Air forbinder 48 byer i 31 lande ved hjælp af en flåde på 34 fly. Flyselskabet har især fokus på de nære forbindelser med mindre fly  til destinationer i Iran, Irak, Afghanistan, Saudi Arabien, Golf staterne, Pakistan og Indien, men også længere ruter til Manila, Bangkok og Kuala Lumpur.

Er jeg i øvrigt den eneste, der tænker, at det er pudsigt at denne nyhed kommer her kort tid efter at Dronning Margrethe har været i Bahrain. Kan der på nogen måde være en sammenhæng? Nogen der måske lige har nævnt noget i forbifarten? Eller at det måske lige har gødet jorden, så beslutningen blev lidt nemmere…?