RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Endelig: CPH Express – fast track i Kastrup

  • Written by:

Det har længe været en skændsel for Københavns Lufthavn, at der ikke har været mulighed for fast-track for Business og First Class passagerer fra f.eks. Air France, British Airways eller Emirates.

Det er der nu blevet lavet om på! Endelig…

I praksis er der tale om, at to skranker ved sikkerhedskontrollen mellem Terminal 2 og 3 bliver dedikeret til de bedst betalende kunder hos en række udvalgte flyselskaber. Disse kommer i tillæg til SAS’ egen fast-track indgang i Terminal 3.

For Business og First Class passagerer

Farvel til de lange køer ved sikkerhedskontrollen

”Vi har længe ønsket at tilbyde denne ekstra service til vores kunder på business class og First, og efterspørgslen på fast track har været stor. Det har stor betydning for en forretningsrejsendes dagligdag, at undgå forsinkelser i sikkerhedskontrollen,” siger Peter Rasmussen, chef for British Airways i Nord-Europa.

British Airways tilbyder fast track til alle passagerer, der rejser på Club Europe (Business Class) samt Guld- og Sølvmedlemmer.

Samme budskab lyder fra Air France, som tilbyder denne nye mulighed for deres Business Class passagerer samt “Elite Plus” bonuskortholdere.

“Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores passagerer får en god rejse med Air France og KLM. Vi er derfor overbeviste om at vores passagerer på Business Class bliver glade for den tid de kan spare i lufthavnen, når de efter check-in fortsætter igennem sikkerhedskontrollen via CPH Express,” siger Vincent Audesseau, Country Manager for Air France og KLM for Danmark og Island.

British Airways og Air France er sammen med fem andre selskaber foreløbig de eneste, der tilbyder dette, hvilket givetvis et spørgsmål om, at lufthavnen forlanger en høj pris fra flyselskaberne for at tilbyde denne mulighed. Nogle af de selskaber, der står udenfor, er f.eks. Lufthansa, Air Canada og Swiss.

Så First Class kunder hos Lufthansa, der måtte starte rejsen fra København, skal fortsat stå i kø med alle os andre.

Syv selskaber tilbyder CPH Express

Indtil videre tilbyder følgende selskaber CPH Express som en ekstra service til deres business og first class-passagerer:

Air France
British Airways
Emirates
KLM – Royal Dutch Airlines
Qatar Airways
TAP Portugal
Thai Airways