RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Endelig: CPH Express – fast track i Kastrup

  • Written by:

Det har længe været en skændsel for Københavns Lufthavn, at der ikke har været mulighed for fast-track for Business og First Class passagerer fra f.eks. Air France, British Airways eller Emirates.

Det er der nu blevet lavet om på! Endelig…

I praksis er der tale om, at to skranker ved sikkerhedskontrollen mellem Terminal 2 og 3 bliver dedikeret til de bedst betalende kunder hos en række udvalgte flyselskaber. Disse kommer i tillæg til SAS’ egen fast-track indgang i Terminal 3.

For Business og First Class passagerer

Farvel til de lange køer ved sikkerhedskontrollen

”Vi har længe ønsket at tilbyde denne ekstra service til vores kunder på business class og First, og efterspørgslen på fast track har været stor. Det har stor betydning for en forretningsrejsendes dagligdag, at undgå forsinkelser i sikkerhedskontrollen,” siger Peter Rasmussen, chef for British Airways i Nord-Europa.

British Airways tilbyder fast track til alle passagerer, der rejser på Club Europe (Business Class) samt Guld- og Sølvmedlemmer.

Samme budskab lyder fra Air France, som tilbyder denne nye mulighed for deres Business Class passagerer samt “Elite Plus” bonuskortholdere.

“Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores passagerer får en god rejse med Air France og KLM. Vi er derfor overbeviste om at vores passagerer på Business Class bliver glade for den tid de kan spare i lufthavnen, når de efter check-in fortsætter igennem sikkerhedskontrollen via CPH Express,” siger Vincent Audesseau, Country Manager for Air France og KLM for Danmark og Island.

British Airways og Air France er sammen med fem andre selskaber foreløbig de eneste, der tilbyder dette, hvilket givetvis et spørgsmål om, at lufthavnen forlanger en høj pris fra flyselskaberne for at tilbyde denne mulighed. Nogle af de selskaber, der står udenfor, er f.eks. Lufthansa, Air Canada og Swiss.

Så First Class kunder hos Lufthansa, der måtte starte rejsen fra København, skal fortsat stå i kø med alle os andre.

Syv selskaber tilbyder CPH Express

Indtil videre tilbyder følgende selskaber CPH Express som en ekstra service til deres business og first class-passagerer:

Air France
British Airways
Emirates
KLM – Royal Dutch Airlines
Qatar Airways
TAP Portugal
Thai Airways