RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Femstjernet flyselskab i problemer

  • Written by:

Jeg har tidligere skrevet begejstret omkring produktet ombord hos det indiske flyselskab Kingfisher Airlines, bl.a. i min test af selskabets Business Class – der  er i absolut verdensklasse – men også i min gennemgang af deres Economy Class.

Kingfisher stifter og indisk playboy, Dr. Vijay Mallya

Produktet ombord er noget af det ypperste jeg har oplevet, og derfor er det trist at læse, at Kingfisher Airlines nu er i økonomiske problemer. Flyselskabet har aldrig givet overskud, men nu er de tvunget til at sætte 15 fly på jorden fordi der mangler penge i kassen, skriver Reuters.

Kingfisher Airlines flåde er dermed skrumpet fra 69 fly i slutningen af 2010 til blot 40 maskiner ét år senere. I samme periode er der barberet 67% af børsværdien af selskabet.

Kingfisher AIrlines står overfor at indtræde i oneworld alliancen senere i år.