Hemmeligheden bag flymaden

Jeg har spist mad ombord på fly, som jeg aldrig ville have rørt på landjorden. Omvendt har jeg også fået fremragende mad i 10 kilometers højde. Jeg har spist mad tilberedt at kendte kokke fra store restauranter uden at det på nogen måde har lignet noget, der ville blive serveret i en restaurant.

For flymad er noget ganske særligt.

Derfor skal du kigge med på den her udsendelse, hvor en af Storbritaniens celebrity chefs, Heston Blumenthal – som ejer den tre-stjernede Michelin restaurant ‘The Fat Duck’ – tager livtag med flymad ombord på British Airways. Et must-see, hvis du nogensinde har brokket dig over maden i luften!

For det viser sig ikke at være så nemt, selv ikke for en stjernekok med tre Michelin stjerner under bæltet.

Hov! Jeg har tidligere indsat et link til udsendelsen her, men tilsyneladende kommer og går udsendelsen. Så du må selv en tur forbi Google og finde det – du vil ikke fortryde det. Jeg har hjulpet med et link til en søgning, der kan lede dig på sporet (åbner i nyt vindue).

Find filmen her: Google søgning “Heston’s Mission Impossible British Airways”


Posted

in

by