RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS giver flere Eurobonus point

  • Written by:

Da SAS for år tilbage skar ned i antallet af bonuspoint, de gav for flyvninger på de billigste Economy Class billetter, blev bonusprogrammet for mange mennesker lidt mindre interessant. Det var efterhånden kun forretningsrejsende, der ikke betalte billetterne af egen lomme, der havde fordel af Eurobonus programmet.

De billigste billetter fik man kun 25% point på, så en tur til London kunne give 200 point og den lange rejse til Beijing blot 1125 point. Så er der lang vej til blot en indenrigsbillet, som koster 12.000 point. Hvortil der i øvrigt kommer skatter.

100% på Economy Class

Det bliver der lavet om på nu. Fremover optjener du 100% på alle Economy Class billetter. Så en London tur giver 1.000 point og en tur til Beijing 4500 point pr. vej. Satserne for at “købe” rejser for pointene er indtil videre det samme, og dermed er Eurobonus programmet igen blevet interessant. Det betyder, at selvom du måske bare flyver et par gange om året, så kan du godt nå at spare point nok op, til at de kan bruges til noget.

Det er ét af de allermest værdifulde marketing-instrumenter som SAS igen sætter i spil. For det vil helt sikkert få en række rejsende til aktivt at vælge SAS fremfor en af konkurrenterne. SAS er presset af Norwegian på de korte ruter i Europa, og af de arabiske, asiatiske og andre europæiske selskaber på de lange ruter, men med opskrivningen af pointtabellen for Eurobonus medlemmer vil der helt klart være et incitament til igen at vælge SAS.

To rejser til Asien i løbet af fem år og du har point nok til en billet til Amsterdam. Eller to opgraderinger fra Economy til Economy Extra næste gange du skal flyve langt.

Kun med SAS

Det er kun på SAS fly, at Eurobonus kunder opjener 100% på de billigste billetter. Flyver du med nogen af “vennerne” i Star Alliance, så vil du fortsat kun få 25% på de billigste billetter. Igen, der er nogle der så vil vælge den lidt dyrere SAS billet til Thailand, fremfor at flyve med Thai Airways til Bangkok.

SAS sætter samtidig grænsen for at nå guldmedlemsskab ned til 50.000 point fra de nuværede 55.000. Således er det på alle måder blevet nemmere for folk, der primært rejser på de billige billetter at få guldkort hos SAS.

Eurobonus ændringerne træder i kraft 4. maj 2012.

Kilde: We’re making EuroBonus better than ever!