Boeings 787 Dreamliner til Norden i maj

Boeings nye langdistancefly 787 Dreamliner lander for første gang i Norden 1. maj. Flyet lander i Oslos lufthavn, Gardermoen, om formiddagen 1. maj, og i løbet af tre dage vil udvalgte medier samt Norwegians kontakter og nære samarbejdspartnere få mulighed for en rundvisning på flyet. Besøget er en del af flyets verdensturné “787 Dream Tour“.

Norwegians Dreamliner

”Vi ser frem til at få besøg af Dreamlineren i Skandinavien og ikke mindst til at vise det nyeste og mest teknologiske inden for moderne luftfart frem. Dreamliner er et fly for fremtiden, med en høj passagerkomfort og lave driftsudgifter. Det lave brændstofforbrug gør også, at flytypen uden tvivl er den mest miljøvenlige, vi kunne vælge,” udtaler administrerende direktør, Bjørn Kjos.

Norwegian har bestilt seks styk af Dreamlineren.

– Flyet er udstyret med dynamisk LED-belysning i kabinen, som gør det muligt at simulere døgnets rytme over meget lange flyveture,

– Dreamlineren kan flyve 1000 km længere end konkurrerende flytyper, hvilket ifølge Norwegian gør det muligt at flyve direkte fra København til destinationer som fx Rio de Janeiro, Singapore, San Francisco eller Honolulu. Dermed dog ikke sagt, at Norwegian påtænker de destinationer.

– Flyets materialevalg medfører, at man oplever langt mindre tryk i kabinen end i andre fly. Dette er med til at reducere jet-lag-symptomer som hovedpine og muskelsmerter markant.

– Dreamlinerens vinduer er markant større end i andre flytyper, hvilket giver en fantastisk udsigt. Vinduerne, der er verdens største og 65 procent større end i andre fly, er også udstyret med elektronisk dimming-funktion.


Posted

in

by