RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

KLM arbejder på ny Business Class

  • Written by:

Flyselskabet KLM arbejder sammen med førende hollandsk designer Hella Jongerius om den nye “World Business Class”, der vil blive installeret i 2013.

KLM installerer ny Business Class i 2013

Den hollandske designer skal være med til at revitalisere interiøret ombord på flyene til de lange oversøiske strækninger. Valget af designer skal understrege selskabets stolthed i dets hollandske rødder.

Tanken er, at Business Class kabinen skal have en ordentlig omgang, så der kommer et helt nyt “look & feel”. Blandt forbedringer er også ‘flat beds’ – en stol, der kan trylles om til en 180 grader flad seng – hvor de nuværende stole kun når ned i 170-175 grader og således hælder en smule.

Initiativet med at få en designer ind over interiøret skal ses i sammenhæng med KLM’s andre tiltag på Business Class, hvor den tre-stjernede Michelin kok Jonnie Boer står for menuen, modehuset Viktor & Rolf laver den lille toilettaske og designeren Marcel Wanders står bag et nyt spisestel.

KLM vil installere den nye Business Class på det første fly i juni 2013. Selskabets Boeing 747 vil være de første maskiner, der får en tur. Detaljer fra den nye kabine vil blive afsløret i anden halvdel af 2012.