RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

KLM arbejder på ny Business Class

  • Written by:

Flyselskabet KLM arbejder sammen med førende hollandsk designer Hella Jongerius om den nye “World Business Class”, der vil blive installeret i 2013.

KLM installerer ny Business Class i 2013

Den hollandske designer skal være med til at revitalisere interiøret ombord på flyene til de lange oversøiske strækninger. Valget af designer skal understrege selskabets stolthed i dets hollandske rødder.

Tanken er, at Business Class kabinen skal have en ordentlig omgang, så der kommer et helt nyt “look & feel”. Blandt forbedringer er også ‘flat beds’ – en stol, der kan trylles om til en 180 grader flad seng – hvor de nuværende stole kun når ned i 170-175 grader og således hælder en smule.

Initiativet med at få en designer ind over interiøret skal ses i sammenhæng med KLM’s andre tiltag på Business Class, hvor den tre-stjernede Michelin kok Jonnie Boer står for menuen, modehuset Viktor & Rolf laver den lille toilettaske og designeren Marcel Wanders står bag et nyt spisestel.

KLM vil installere den nye Business Class på det første fly i juni 2013. Selskabets Boeing 747 vil være de første maskiner, der får en tur. Detaljer fra den nye kabine vil blive afsløret i anden halvdel af 2012.