Qatar Airways vinder pris for Business Class

Luftfarten er måske den branche i verden med allerflest prisuddelinger. Der er ikke grænser for, hvilke hjemmesider, rejsemagasiner, aviser og selvudråbte eksperter der udråber et givent produkt til at være det bedste på markedet.

Qatar Airways Business Class vinder pris

Der er således altid grund til at være skeptisk overfor diverse prisuddelinger. Når jeg alligevel lige kigger en ekstra gang, når Qatar Airways udsender en pressemeddelelse om, at deres Business Class for anden gang i træk er kåret til verdens bedste af Mellemøst-udgaven af rejsemagasinet Business Traveller, så er det fordi prisen er vundet i et ekstremt  konkurrencepræget market.

De arabiske selskaber kæmper benhårdt om at tilbyde mest mulig luksus i luften, og i disse rammer markerer Qatar sig altså positivt. De er oppe mod store spillere som bl.a. Emirates og Etihad, men også Oman Air, der har installeret et tidligere First Class sæde på deres Business Class og dermed har branchens bedste stol. Således er Business Class virkelig et segment, der bliver konkurreret på blandt de arabiske selskaber.

Qatar flyver dagligt fra København til Doha med en Airbus 330.


Posted

in

by