RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS Economy Extra bliver billigere

  • Written by:

SAS sænker prisen på Economy Extra

SAS sætter prisen ned på Economy Extra i Europa. De rejsende med SAS får således billigere adgang til små luksusfordele som Fast Track, lette måltider og mulighed for ombookning.

Billetprisen – dvs. den del af prisen før skatter og afgifter kommer oveni – bliver sat ned med op til 40 %. Det gælder mere end 40 europæiske destinationer fra Københavns Lufthavn.

“Vi ser forskellige tendenser omkring kundernes indkøb af flybilletter i øjeblikket. Der er fortsat krav om at købe så billige billetter som muligt, men det indebærer ofte mindre komfort, og vi mærker nu, at flere efterspørger fordele og fleksibilitet”, siger Per Møller Jensen, vice president for brand, marketing og EuroBonus i SAS.

Gennemsnitlig prisreduktion på 25%

Economy Extra ligger et niveau over de billigste Economy billetter. Forskellen på de to billettyper er hovedsagelig tid og komfort: Med Economy Extra slipper du hurtigere gennem sikkerhedskontrollen via SAS’ Fast Track og kunder, der har købt en Extra-billet, får flere EuroBonus-point, et let måltid på rejsen og mulighed for at lave om på billetten.

Gennemsnitlig vil prisreduktionen være på 25 %. En returrejse København-Paris vil f.eks. blive sænket med 32 % til 4.170 kr.