RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair vil åbne flere Asien ruter

  • Written by:

Finnair kigger på nye ruter

Ho Chi Minh City i Vietnam, Kuala Lumpur i Malaysia, Manilla på Filipinerne og Mumbai i Indien er mulige nye Finnair destinationer. Det fortæller Finnairs skandinaviske chef, Kenneth Gilberg.

”Vi regner med at kunne starte en ny rute i intervallet 12 til 18 måneder og derudover udbyde flere afgange til eksisterende destinationer. Samlet ser vi på en 10-12 byer i Asien,” siger han.

Højst på ønskelisten står en fordobling af de daglige afgange til Shanghai, men ifølge Gilberg kan lufthavnen i den kinesiske millionby ikke håndtere flere fly for nuværende.

Tanken er dog ikke, at Finnair selv skal stå for hele væksten. En del af de nye rute skal åbnes som code-share i samarbejde med Finnairs asiatiske partnere i oneworld alliancen. På samme måde har Finnair netop indgået en aftale med Japan Airlines, der vil åbne en ny rute Tokyo til Helsinki til næste år.