RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair vil åbne flere Asien ruter

  • Written by:

Finnair kigger på nye ruter

Ho Chi Minh City i Vietnam, Kuala Lumpur i Malaysia, Manilla på Filipinerne og Mumbai i Indien er mulige nye Finnair destinationer. Det fortæller Finnairs skandinaviske chef, Kenneth Gilberg.

”Vi regner med at kunne starte en ny rute i intervallet 12 til 18 måneder og derudover udbyde flere afgange til eksisterende destinationer. Samlet ser vi på en 10-12 byer i Asien,” siger han.

Højst på ønskelisten står en fordobling af de daglige afgange til Shanghai, men ifølge Gilberg kan lufthavnen i den kinesiske millionby ikke håndtere flere fly for nuværende.

Tanken er dog ikke, at Finnair selv skal stå for hele væksten. En del af de nye rute skal åbnes som code-share i samarbejde med Finnairs asiatiske partnere i oneworld alliancen. På samme måde har Finnair netop indgået en aftale med Japan Airlines, der vil åbne en ny rute Tokyo til Helsinki til næste år.