RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways’ strategi: Ruter til underetablerede markeder

  • Written by:

Qatar Airways fortsætter strategien med offensivt at fokusere på underetablerede markeder. Det har bl.a. givet ruter til Erbil og Bagdad i Irak, Zagreb i Kroatien og Yangon i Myanmar (tidl. Burma).

Nu er det Afrikas tur til at blive indlemmet i fartplanen hos Qatar Airways. For nylig lancerede selskabet daglige forbindelser mellem Doha og Kigali, hovedstaden i Rwanda. Den 25. juli introducerer Qatar Airways daglige flyvninger til Kilimanjaro, flyselskabets anden destination i Tanzania.

Qatar Airways sætter kurs mod Afrika

Den 15. august starter ruten til Mombasa, som bliver den anden destination i Kenya. Sidste år introducerede flyselskabet to nye ruter i Afrika – Benghazi i Libyen og Entebbe i Uganda.

Dårlige flyforbindelser, men stort potentiale

Den 31. oktober starter Qatar Airways med at flyve tre gange om ugen til Maputo, Mozambique. Den tidligere portugisiske koloni i det sydlige Afrika bliver Qatar Airways fjerde nye destination i Afrika i 2012.

Mozambique er endnu et eksempel på Qatar Airways strategi med ruter til destinationer med dårlige flyforbindelser, men med stort potentiale.

”Vi har et klart fokus på at begynde at flyve til underetablerede markeder i verden. Med introduktionen af Maputo har vi nået endnu et mål i dette arbejde. Mozambique er et godt eksempel på et marked, der har et stort potentiale”, siger  Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Qatar Airways flåde vil i 2013 bestå af 120 fly og have et globalt netværk med 120 destinationer.