RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways’ strategi: Ruter til underetablerede markeder

  • Written by:

Qatar Airways fortsætter strategien med offensivt at fokusere på underetablerede markeder. Det har bl.a. givet ruter til Erbil og Bagdad i Irak, Zagreb i Kroatien og Yangon i Myanmar (tidl. Burma).

Nu er det Afrikas tur til at blive indlemmet i fartplanen hos Qatar Airways. For nylig lancerede selskabet daglige forbindelser mellem Doha og Kigali, hovedstaden i Rwanda. Den 25. juli introducerer Qatar Airways daglige flyvninger til Kilimanjaro, flyselskabets anden destination i Tanzania.

Qatar Airways sætter kurs mod Afrika

Den 15. august starter ruten til Mombasa, som bliver den anden destination i Kenya. Sidste år introducerede flyselskabet to nye ruter i Afrika – Benghazi i Libyen og Entebbe i Uganda.

Dårlige flyforbindelser, men stort potentiale

Den 31. oktober starter Qatar Airways med at flyve tre gange om ugen til Maputo, Mozambique. Den tidligere portugisiske koloni i det sydlige Afrika bliver Qatar Airways fjerde nye destination i Afrika i 2012.

Mozambique er endnu et eksempel på Qatar Airways strategi med ruter til destinationer med dårlige flyforbindelser, men med stort potentiale.

”Vi har et klart fokus på at begynde at flyve til underetablerede markeder i verden. Med introduktionen af Maputo har vi nået endnu et mål i dette arbejde. Mozambique er et godt eksempel på et marked, der har et stort potentiale”, siger  Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Qatar Airways flåde vil i 2013 bestå af 120 fly og have et globalt netværk med 120 destinationer.