Emirates flyver til Phuket

Emirates fortsætter ekspansionen og åbner rute Phuket, Thailands største ø.  I forvejen flyver Emirates til Bangkok, og Phuket bliver selskabets anden destination i Thailand.

Emirates’ nye rute giver nye muligheder for at komme til Phuket. Thai Airways har en direkte rute fra København til Phuket i de populære vintermåneder (på hjemturen flyver maskinen via Bangkok) og enkelte charterselskaber flyver direkte til den thailandske ferie-ø, men ellers kræver en tur til Phuket typisk et stop i Bangkok.

Til Phuket med ét stop

Således giver Emirates nye rute muligheder for at rejse til Phuket med kun ét stop undervejs, og flere muligheder giver typisk lavere priser, hvilket er til glæde for de flyrejsende.

Phuket bliver den 15. nye rute som Emirates åbner i år, og af disse bliver Phuket den anden nyedestination i Sydøstasien i år. Den første var Ho Chi Minh i Vietnam, der blev åbnet i juni.

Emirates vil dagligt sende en Airbus fra Dubai til Phuket med afgang kl. 12:45, som ankommer til Phuket kl. 21:55. Retur afgår maskinen fra Phuket kl. 00:35 og ankommer til Dubai kl. 04:35 (alle tider er lokaltid).

Første flyvning til Phuket afgår 10. december 2012. Emirates vil have både Economy, Business og First Class ombord på flyet.

Emirates starter rute til Phuket i Thailand

Posted

in

by