RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore øger på København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines øger antallet af afgange på ruten til og fra København. Nyheden kommer i kølvandet på, at der er blevet givet grønt lys fra myndighederne til et joint venture mellem Singapore Airlines og SAS.

Singapore Airlines øger på København

Singapore Airlines har tre daglige afgange for nuværende mellem København og Singapore. Selskabet vil øge til fem ugentlige afgang fra d. 31. marts 2012. Fremover vil Singapore Airlines flyve fra København hver tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Ifølge pressemeddelelsen bliver nye ruter mellem Singapore og Skandinavien vurderet. Det kunne f.eks. være Stockholm som var i tankerne til at få en rute med et af verdens bedste flyselskaber.