RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore øger på København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines øger antallet af afgange på ruten til og fra København. Nyheden kommer i kølvandet på, at der er blevet givet grønt lys fra myndighederne til et joint venture mellem Singapore Airlines og SAS.

Singapore Airlines øger på København

Singapore Airlines har tre daglige afgange for nuværende mellem København og Singapore. Selskabet vil øge til fem ugentlige afgang fra d. 31. marts 2012. Fremover vil Singapore Airlines flyve fra København hver tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Ifølge pressemeddelelsen bliver nye ruter mellem Singapore og Skandinavien vurderet. Det kunne f.eks. være Stockholm som var i tankerne til at få en rute med et af verdens bedste flyselskaber.