RSS

BREAKING NEWS

Islandsk flyselskab er et flyvende teater

Af Kenneth Karskov // Icelandair kan i år fejre 80 års fødselsdag, og det fejrer flyselskabet med en række anderledes initiativer. Flyselskabet har således fået en britisk teatergruppe til at undervise kabinepersonalet i performanceteater. Formålet er, at …

Flyselskab hædrer dansk EM-triumf

Af Kenneth Karskov // Det er i dag 25 år siden, at det danske fodboldlandshold slog Tyskland i EM-finalen, og dermed skrev dansk historie. Den begivenhed hædrer lavprisselskabet Norwegian nu. Flyselskabet offentliggør i dag, at nyeste “halehelt” - som er N…

Qatar Airways vil købe bid af American Airlines

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways vil købe sig ind i oneworld-partneren American Airlines. Det har selskabet netop offentliggjort i en pressemeddelelse. Qatar Airways sigter i første omgang på at købe op til 4,75% af aktierne i det amerikanske flyselskab…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore øger på København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines øger antallet af afgange på ruten til og fra København. Nyheden kommer i kølvandet på, at der er blevet givet grønt lys fra myndighederne til et joint venture mellem Singapore Airlines og SAS.

Singapore Airlines øger på København

Singapore Airlines har tre daglige afgange for nuværende mellem København og Singapore. Selskabet vil øge til fem ugentlige afgang fra d. 31. marts 2012. Fremover vil Singapore Airlines flyve fra København hver tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Ifølge pressemeddelelsen bliver nye ruter mellem Singapore og Skandinavien vurderet. Det kunne f.eks. være Stockholm som var i tankerne til at få en rute med et af verdens bedste flyselskaber.