RSS

BREAKING NEWS

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore øger på København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines øger antallet af afgange på ruten til og fra København. Nyheden kommer i kølvandet på, at der er blevet givet grønt lys fra myndighederne til et joint venture mellem Singapore Airlines og SAS.

Singapore Airlines øger på København

Singapore Airlines har tre daglige afgange for nuværende mellem København og Singapore. Selskabet vil øge til fem ugentlige afgang fra d. 31. marts 2012. Fremover vil Singapore Airlines flyve fra København hver tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Ifølge pressemeddelelsen bliver nye ruter mellem Singapore og Skandinavien vurderet. Det kunne f.eks. være Stockholm som var i tankerne til at få en rute med et af verdens bedste flyselskaber.