RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair indfører automatisk check-in

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flyselskaberne arbejder hele tiden på at gøre det nemmere at være passager, og billigere for dem selv at håndtere alle procedurerne omkring flyvningen. Check-in ved en skranke har en indbygget udgift i form af mandetimer, og her kan internet check-in spare ressourcer hos de trængte selskaber.

Finnair udvider derfor rækken af services omkring check-in proceduren med automatisk check-in til selskabets flyafgange.

Pladsnummer og mobilt boardingkort

Finnair checker dig automatisk ind på flyet

Mobilcheckin har eksisteret hos Finnair siden 2004, men nu skal passagerer med en Finnair Plus konto ikke længere skal besvare en SMS-meddelelse, som bekræfter check-in.

Det nye system foretager automatisk check-in af alle, når billetten er bestilt. Det eneste krav er, at passageren har udfyldt mobilnummer i forbindelse med bestilling. Bekræftelsen kommer i form af et pladsnummer og et link til det mobile boardingkort.

Er du medlem af Finnairs bonusklub, Finnair Plus, så er du fra d. 28. november blevet checket automatisk ind til dit Finnair fly.