RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair indfører automatisk check-in

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flyselskaberne arbejder hele tiden på at gøre det nemmere at være passager, og billigere for dem selv at håndtere alle procedurerne omkring flyvningen. Check-in ved en skranke har en indbygget udgift i form af mandetimer, og her kan internet check-in spare ressourcer hos de trængte selskaber.

Finnair udvider derfor rækken af services omkring check-in proceduren med automatisk check-in til selskabets flyafgange.

Pladsnummer og mobilt boardingkort

Finnair checker dig automatisk ind på flyet

Mobilcheckin har eksisteret hos Finnair siden 2004, men nu skal passagerer med en Finnair Plus konto ikke længere skal besvare en SMS-meddelelse, som bekræfter check-in.

Det nye system foretager automatisk check-in af alle, når billetten er bestilt. Det eneste krav er, at passageren har udfyldt mobilnummer i forbindelse med bestilling. Bekræftelsen kommer i form af et pladsnummer og et link til det mobile boardingkort.

Er du medlem af Finnairs bonusklub, Finnair Plus, så er du fra d. 28. november blevet checket automatisk ind til dit Finnair fly.