RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair med overskud

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det var i det forrige årti at det sidst skete, men nu er der igen godt nyt for Finnair: For første gang siden 2007 har selskabet overskud på bundlinjen.

”Vi har sænket omkostningerne i hele virksomheden kombineret med en optimal udnyttelse af flyflåden. Vi vinder også fortsat markedsandele fra vores konkurrenter, når det gælder trafik til Asien,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Gustavsson.

Finnair har overskud

Nordeuropas gateway til Asien

133.000 passagerer brugte i januar måned 2013 Helsinki Lufthavn som gateway til Asien. Dermed er Helsinki stadig Nordeuropas i særklasse største gateway til Asien – og hele Europas næststørste til Japan og Hong Kong.

Samtidig får Finnairs produkt et løft, når selskabet fra januar 2014 installerer helt nye sæder på Business Class. De nye sovestole vil kunne trylles om til en helt flad seng og være på plads i efteråret 2014 på næsten hele langdistanceflåden (undtaget er tre ældre fly som først bliver udskiftet i 2015).

De nye sovestole er en investering på 29 millioner euro. Sæderne er fra britiske The Zodiac Seats UK Vantage, og firmaet har allerede leveret stole til fire af Finnairs splinternye Airbus A330-300. Stolene er to meter lange, 58 cm brede, og kan slås ned til 100 procent vandret stilling.