RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair med overskud

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det var i det forrige årti at det sidst skete, men nu er der igen godt nyt for Finnair: For første gang siden 2007 har selskabet overskud på bundlinjen.

”Vi har sænket omkostningerne i hele virksomheden kombineret med en optimal udnyttelse af flyflåden. Vi vinder også fortsat markedsandele fra vores konkurrenter, når det gælder trafik til Asien,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Gustavsson.

Finnair har overskud

Nordeuropas gateway til Asien

133.000 passagerer brugte i januar måned 2013 Helsinki Lufthavn som gateway til Asien. Dermed er Helsinki stadig Nordeuropas i særklasse største gateway til Asien – og hele Europas næststørste til Japan og Hong Kong.

Samtidig får Finnairs produkt et løft, når selskabet fra januar 2014 installerer helt nye sæder på Business Class. De nye sovestole vil kunne trylles om til en helt flad seng og være på plads i efteråret 2014 på næsten hele langdistanceflåden (undtaget er tre ældre fly som først bliver udskiftet i 2015).

De nye sovestole er en investering på 29 millioner euro. Sæderne er fra britiske The Zodiac Seats UK Vantage, og firmaet har allerede leveret stole til fire af Finnairs splinternye Airbus A330-300. Stolene er to meter lange, 58 cm brede, og kan slås ned til 100 procent vandret stilling.