RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

THAI: Nye fly på København – Bangkok rute

KENNETH KARSKOV

Den 31. marts indsætter THAI helt fabriksnye Boeing 777-300 fly mellem København – Bangkok, og samtidig får ruten til Thailand to ekstra ugentlige afgange i sommermånederne.

THAI indsætter helt fabriksnye Boeing 777-300 ER fly på ruten mellem København og Bangkok, og det betyder et farvel til de hidtidige Boeing 747 fly, som i en årrække har betjent Københavner-ruten.

To ekstra afgange til sommer

Fra den 1. juli – 18. august indsætter THAI desuden to ekstra ugentlige afgange mellem København og Bangkok (fredage og søndage), ligeledes med flytypen Boeing 777-300 ER. Dermed får THAI hele 9 ugentlige flyafgange i højsommerperioden mellem København og Bangkok.

Boeing 777-300 ER har 27 sæder færre end Boeing 747, men THAI fastholder sit populære Premium Economy produkt på ruterne til Danmark. Mellemklassen er udelukkende et produkt som tilbydes på ruter til Sverige og Danmark, og ikke i resten af THAIs rutenetværk.

Tre klasser ombord

Den gode nyhed er, at de nye fly vil have et helt nyt entertainment system ombord med 15,4” skærme på Business- og Premium Economy Class og 10,6” skærme på Economy Class. Der kan gratis vælges mellem 100 film, 150 TV-programmer, 395 musikalbum og 30 spil på alle klasser.

Tidligere har THAI’s kunder måtte døje med gamle Boeing 747-400 fly uden skærme i sæderne, som selskabet over en længere periode har arbejdet på at opgraderet interiøret på. Med de helt nye fly er alle THAI’s kunder garanteret egen skærm.

Fremover vil THAI tilbyde 24 Business Class sæder, 18 Premium Economy Class pladser og 306 Economy Class stole på hver afgang.

Rute Fra Afgang Til Ankomst Flytype Frekvens
TG950 BKK 01.20 CPH 07.40 77B Daglig
TG952 BKK 13.00 CPH 19.20 77B Fre og Søn
TG951 CPH 14.25 BKK 06.00+1 77B Daglig
TG953 CPH 21.30 BKK 13.05+1 77B Fre og Søn