RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

THAI: Nye fly på København – Bangkok rute

KENNETH KARSKOV

Den 31. marts indsætter THAI helt fabriksnye Boeing 777-300 fly mellem København – Bangkok, og samtidig får ruten til Thailand to ekstra ugentlige afgange i sommermånederne.

THAI indsætter helt fabriksnye Boeing 777-300 ER fly på ruten mellem København og Bangkok, og det betyder et farvel til de hidtidige Boeing 747 fly, som i en årrække har betjent Københavner-ruten.

To ekstra afgange til sommer

Fra den 1. juli – 18. august indsætter THAI desuden to ekstra ugentlige afgange mellem København og Bangkok (fredage og søndage), ligeledes med flytypen Boeing 777-300 ER. Dermed får THAI hele 9 ugentlige flyafgange i højsommerperioden mellem København og Bangkok.

Boeing 777-300 ER har 27 sæder færre end Boeing 747, men THAI fastholder sit populære Premium Economy produkt på ruterne til Danmark. Mellemklassen er udelukkende et produkt som tilbydes på ruter til Sverige og Danmark, og ikke i resten af THAIs rutenetværk.

Tre klasser ombord

Den gode nyhed er, at de nye fly vil have et helt nyt entertainment system ombord med 15,4” skærme på Business- og Premium Economy Class og 10,6” skærme på Economy Class. Der kan gratis vælges mellem 100 film, 150 TV-programmer, 395 musikalbum og 30 spil på alle klasser.

Tidligere har THAI’s kunder måtte døje med gamle Boeing 747-400 fly uden skærme i sæderne, som selskabet over en længere periode har arbejdet på at opgraderet interiøret på. Med de helt nye fly er alle THAI’s kunder garanteret egen skærm.

Fremover vil THAI tilbyde 24 Business Class sæder, 18 Premium Economy Class pladser og 306 Economy Class stole på hver afgang.

Rute Fra Afgang Til Ankomst Flytype Frekvens
TG950 BKK 01.20 CPH 07.40 77B Daglig
TG952 BKK 13.00 CPH 19.20 77B Fre og Søn
TG951 CPH 14.25 BKK 06.00+1 77B Daglig
TG953 CPH 21.30 BKK 13.05+1 77B Fre og Søn