RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian fra København til USA

Af Kenneth Karskov

Norwegian lancerer sin første langdistancerute fra København, og fra november kan danskere flyve med Norwegian direkte til Florida.

Der bliver tale om to ugentlige flyvninger fra Københavns Lufthavn til Fort Lauderdale i Florida, USA. Første afgang vil blive d. 29. november 2013.

Milepæl i Norwegians historie

”København er en vigtig base for os, og vi ser meget frem til at kunne byde danskere velkommen om bord på vores langdistanceflyvninger. Dette er en milepæl i Norwegians historie,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian vil flyve fra København til Florida

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langdistancerute fra København. Fort Lauderdale er kendt som ”The Gateway to Florida” og ligger centralt placeret sydøst i delstaten, omtrent en halv times kørsel nord for Miami.

To gange om ugen fra København

Populære rejsemål som Orlando, Everglades og Key West i er nærheden, og mange Florida-krydstogter starter i Fort Lauderdale.

Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), mandag og fredag. Afgang fra CPH er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 med ankomst CPH klokken 12.45 næste dag.