RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer Air China til CPH - hvad kan du forvente?

Af Kenneth Karskov // Det er en af de mere stille ruteåbninger, når Air China d. 30. maj lancerer en ny rute mellem Danmark og Kina. Nye oversøiske forbindelser bliver ellers fejret med stor ståhej, og det var da også en historie i mange medier, at Cathay Pac…

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian fra København til USA

Af Kenneth Karskov

Norwegian lancerer sin første langdistancerute fra København, og fra november kan danskere flyve med Norwegian direkte til Florida.

Der bliver tale om to ugentlige flyvninger fra Københavns Lufthavn til Fort Lauderdale i Florida, USA. Første afgang vil blive d. 29. november 2013.

Milepæl i Norwegians historie

”København er en vigtig base for os, og vi ser meget frem til at kunne byde danskere velkommen om bord på vores langdistanceflyvninger. Dette er en milepæl i Norwegians historie,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian vil flyve fra København til Florida

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langdistancerute fra København. Fort Lauderdale er kendt som ”The Gateway to Florida” og ligger centralt placeret sydøst i delstaten, omtrent en halv times kørsel nord for Miami.

To gange om ugen fra København

Populære rejsemål som Orlando, Everglades og Key West i er nærheden, og mange Florida-krydstogter starter i Fort Lauderdale.

Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), mandag og fredag. Afgang fra CPH er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 med ankomst CPH klokken 12.45 næste dag.