RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Flere Air France billetter uden bagage

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

I januar stak Air France en føler ud for konceptet omkring flybilletter uden bagage. Kendt fra lavprisselskaberne i årevis, men ikke ofte set blandt de store, traditionelle flyselskaber.

Reaktionen var forventelig. Det gav masser af omtale i aviser, radio og tv, og samtidig flød nettets flyfora over med hård kritik fra de mest entusiastiske flyrejsende.

Air France tilbyder nu flere billetter uden bagage

Næste træk er næste lige så forventeligt. Efter stormen har lagt sig, mediernes interesse er aftaget, så ruller Air France konceptet ud over langt flere ruter.

Ingen bagage eller bonuspoint

Fremover vil de billigste Air France billetter til 139 ruter i Europa og Nordafrika IKKE inkludere hverken bagage, bonuspoint eller sædereservation.

“Vores udvidelse af sortimentet er seneste tiltag i vore bestræbelser på at tilpasse produkterne endnu bedre til kundernes behov og den øgede efterspørgsel på flere valgmuligheder”, udtaler Country Manager for Air France og KLM i Danmark, Vincent Audusseau.

Air France vil fremover tilbyde to billettyper på Economy Class: MiNi og Classic. Ombord tilbydes alle kunder den samme service, hvilket vil sige en snack og gratis drikkevarer. MiNi priserne er uden bagage og 150 kroner billigere pr. vej end Classic produktet, som inkluderer både kuffert, reservation af siddeplads samt bonuspoint.

Bemærk at dette priskoncept IKKE gælder de lange oversøiske flyvninger til Asien, USA og Sydamerika.