RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Flere Air France billetter uden bagage

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

I januar stak Air France en føler ud for konceptet omkring flybilletter uden bagage. Kendt fra lavprisselskaberne i årevis, men ikke ofte set blandt de store, traditionelle flyselskaber.

Reaktionen var forventelig. Det gav masser af omtale i aviser, radio og tv, og samtidig flød nettets flyfora over med hård kritik fra de mest entusiastiske flyrejsende.

Air France tilbyder nu flere billetter uden bagage

Næste træk er næste lige så forventeligt. Efter stormen har lagt sig, mediernes interesse er aftaget, så ruller Air France konceptet ud over langt flere ruter.

Ingen bagage eller bonuspoint

Fremover vil de billigste Air France billetter til 139 ruter i Europa og Nordafrika IKKE inkludere hverken bagage, bonuspoint eller sædereservation.

“Vores udvidelse af sortimentet er seneste tiltag i vore bestræbelser på at tilpasse produkterne endnu bedre til kundernes behov og den øgede efterspørgsel på flere valgmuligheder”, udtaler Country Manager for Air France og KLM i Danmark, Vincent Audusseau.

Air France vil fremover tilbyde to billettyper på Economy Class: MiNi og Classic. Ombord tilbydes alle kunder den samme service, hvilket vil sige en snack og gratis drikkevarer. MiNi priserne er uden bagage og 150 kroner billigere pr. vej end Classic produktet, som inkluderer både kuffert, reservation af siddeplads samt bonuspoint.

Bemærk at dette priskoncept IKKE gælder de lange oversøiske flyvninger til Asien, USA og Sydamerika.