RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Airbus A350 XWB på vej mod første flyvning

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Den første Airbus A350 er netop færdigmalet i Toulouse. Det drejer sig om Airbus A350 XWB “MSN001”, som er malet i de klassiske Airbus farver.

For Airbus er det en milepæl i udviklingen af det nye fly, der i sidste måned fik monteret påsat motorernene. En lang række tests er allerede overstået, men der foreligger stadig en hel del arbejde inden MSN001 (billedet) kan foretage sin jomfrutur i løbet af denne sommer.