RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Airbus A350 XWB på vej mod første flyvning

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Den første Airbus A350 er netop færdigmalet i Toulouse. Det drejer sig om Airbus A350 XWB “MSN001”, som er malet i de klassiske Airbus farver.

For Airbus er det en milepæl i udviklingen af det nye fly, der i sidste måned fik monteret påsat motorernene. En lang række tests er allerede overstået, men der foreligger stadig en hel del arbejde inden MSN001 (billedet) kan foretage sin jomfrutur i løbet af denne sommer.