RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Smag på flymaden

Af Kenneth Karskov

Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde.

Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.

Gourmet, Champagne og Airbus A380

“Med ’Height Cuisine’ giver vi derfor de besøgende mulighed for at smage vores menu, der skal serveres på det helt nye A380 fly, som har første flyvning i efteråret. Samtidig kan gæsterne agere ’flymad- og vinrådgivere’ i vores masterclasses, hvor de får lov at smage flere flymenuer samt champagne, afternoon tea, ost og vin,” fortæller Mark Tazzioli, British Airways’ Menu Design Manager.

British Airways har tidligere medvirket i en tv-udsendelse, hvor stjernekokken Heston Blumenthal tager livtag med den svære disciplin. Hvis du nogensinde har klaget over flymaden, så er dette et must-see – læs mere her: Hemmeligheden bag flymaden