RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair og airberlin laver nyt check-in i København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Finnair og airberlin er gået sammen om nyt fælles check-in område i Københavns Lufthavn, som er placeret i Terminal 2 tæt ved elevatoren til sikkerhedskontroellen.

Finnair og airberlin forbedrer check-in i Kastrup

Check-in oplevelsen er en del af flyrejsen, som normalt ikke får megen opmærksomhed, og derfor et sted at spare for flyselskaberne. Mange rejsende kan i dag nøjes med automaterne eller internet check-in, men står man med kufferter, så kan en lang kø ved check-in være irriterende.

”Vi forventer at vores kunder vil føle det som en mærkbar forbedring af vores check-in,” lokker Robert Gustavsson, Finnairs landechef i Danmark.

Et sted at spare penge

En hurtigt tur igennem Terminal 2 vil afsløre, at der er meget stor forskel på, hvor mange penge de forskellige flyselskaber bruger på check-in. Få åbne skranker og lange køer er en måde at skære i omkostningerne.

“Antallet af bookinger afgør, hvor mange skranker der bliver åbnet. Men planen er at have mindst tre skranker åbne hver dag, så der er separate skranker til business, economy og bagage-drop”, lover Finnair.