RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair og airberlin laver nyt check-in i København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Finnair og airberlin er gået sammen om nyt fælles check-in område i Københavns Lufthavn, som er placeret i Terminal 2 tæt ved elevatoren til sikkerhedskontroellen.

Finnair og airberlin forbedrer check-in i Kastrup

Check-in oplevelsen er en del af flyrejsen, som normalt ikke får megen opmærksomhed, og derfor et sted at spare for flyselskaberne. Mange rejsende kan i dag nøjes med automaterne eller internet check-in, men står man med kufferter, så kan en lang kø ved check-in være irriterende.

”Vi forventer at vores kunder vil føle det som en mærkbar forbedring af vores check-in,” lokker Robert Gustavsson, Finnairs landechef i Danmark.

Et sted at spare penge

En hurtigt tur igennem Terminal 2 vil afsløre, at der er meget stor forskel på, hvor mange penge de forskellige flyselskaber bruger på check-in. Få åbne skranker og lange køer er en måde at skære i omkostningerne.

“Antallet af bookinger afgør, hvor mange skranker der bliver åbnet. Men planen er at have mindst tre skranker åbne hver dag, så der er separate skranker til business, economy og bagage-drop”, lover Finnair.