RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Brasiliens største flyselskab går med i oneworld

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Sydamerikas største flyselskab TAM er blevet såkaldt “affilieret medlem” af oneworld alliancen. Det betyder, at selskabet på sigt vil blive fuldgyldigt medlem af alliancen, der i forvejen tæller bl.a. Finnair, British Airways, airberlin, Qatar Airways, Iberia m.fl.

Hos Finnair er der der begejstring over det nye medlem:  “Det udbreder alliancens udbud i hele Sydamerika. TAM flyver til 150 destinationer”, fortæller Finnairs skandinavienchef Kenneth Gillberg.

Tidligere på året blev det chilenske selskab LAN fuldgyldigt medlem af oneworld alliancen. LAN og TAM er gået sammen i selskabet LATAM Airlines. Tilsammen flyver de to selskaber med 65 millioner passagerer årligt.

TAM kommer med i oneworld alliancen