RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Brasiliens største flyselskab går med i oneworld

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Sydamerikas største flyselskab TAM er blevet såkaldt “affilieret medlem” af oneworld alliancen. Det betyder, at selskabet på sigt vil blive fuldgyldigt medlem af alliancen, der i forvejen tæller bl.a. Finnair, British Airways, airberlin, Qatar Airways, Iberia m.fl.

Hos Finnair er der der begejstring over det nye medlem:  “Det udbreder alliancens udbud i hele Sydamerika. TAM flyver til 150 destinationer”, fortæller Finnairs skandinavienchef Kenneth Gillberg.

Tidligere på året blev det chilenske selskab LAN fuldgyldigt medlem af oneworld alliancen. LAN og TAM er gået sammen i selskabet LATAM Airlines. Tilsammen flyver de to selskaber med 65 millioner passagerer årligt.

TAM kommer med i oneworld alliancen