RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer ruten til “Nordens Venedig”…. i Rusland!

Af Kenneth Karskov // Snart bliver det igen muligt at flyve direkte fra København til en af Ruslands smukkeste byer. "Nordens Venedig" rummer over fem millioner indbyggere og har fået sit tilnavn på grund af byens mange kanaler. Det er det russiske flysels…

Ny rute til Singapore

Af Kenneth Karskov // “Vi holder ord og fortsætter med at ekspandere vores netværk af asiatiske destinationer”, siger Rafał Milczarski, øverste direktør i det polske medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines. Med de ord kan han løfte sløret for flyselskabe…

Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov // Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange…

  • 1
  • 2
  • 3

Air France KLM: Væksten skal komme fra Jylland

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Air France KLM vil have en større bid af markedet i Danmark, og væksten skal komme fra Jylland. Det fortæller landechef for Air France KLM i Danmark, Guillaume Glass, i et interview med Flybranchen.dk.

“Air France KLM skal vokse i Danmark og væksten skal primært komme fra vores jyske destinationer”, fortæller han og peger på succesen med afgange fra Billund og Aalborg til lufthavnene i Amsterdam og Paris.

Air France KLM vil vokse i Danmark

“Mere overordnet så kommer fokus til at være på destinationer i Europe og USA for vores vedkommende”, siger landechefen, der tiltrådte stillingen tidligere i år.

De vigtige ferierejsende

For det fransk-hollandske flyselskab kommer der også større fokus på de ferierejsende.

“Air France KLM står stærkt blandt de forretningsrejsende – og her tænker jeg som udgangspunkt ikke på Business Class passagerer, men på folk der skal på forretningsrejse – men vi skal kæmpe mere på at få fat i flere ferierejsende”, fortæller han.

“Det er her hvor konkurrencen er virkelig hård, for lavprisselskaber vokser hurtigt, men vi vil forsøge at være mere aggresive”, siger Guillaume Glass.