RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Air France KLM: Væksten skal komme fra Jylland

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Air France KLM vil have en større bid af markedet i Danmark, og væksten skal komme fra Jylland. Det fortæller landechef for Air France KLM i Danmark, Guillaume Glass, i et interview med Flybranchen.dk.

“Air France KLM skal vokse i Danmark og væksten skal primært komme fra vores jyske destinationer”, fortæller han og peger på succesen med afgange fra Billund og Aalborg til lufthavnene i Amsterdam og Paris.

Air France KLM vil vokse i Danmark

“Mere overordnet så kommer fokus til at være på destinationer i Europe og USA for vores vedkommende”, siger landechefen, der tiltrådte stillingen tidligere i år.

De vigtige ferierejsende

For det fransk-hollandske flyselskab kommer der også større fokus på de ferierejsende.

“Air France KLM står stærkt blandt de forretningsrejsende – og her tænker jeg som udgangspunkt ikke på Business Class passagerer, men på folk der skal på forretningsrejse – men vi skal kæmpe mere på at få fat i flere ferierejsende”, fortæller han.

“Det er her hvor konkurrencen er virkelig hård, for lavprisselskaber vokser hurtigt, men vi vil forsøge at være mere aggresive”, siger Guillaume Glass.