RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegien satser på Spanien

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian fortsætter med at ekspansionen udenfor Skandinavien. I sommeren 2014 åbner lavprisselskabet ny base i Madrid, som bliver Norwegians femte spanske base. I forvejen har selskabet base i Alicante, Malaga, Las Palmas og på Tenerife.

Norwegian satser på Spanien og åbner base i Madrid

”Vi åbner ny base i Madrid for at møde den store efterspørgsel på direkte flyvninger mellem den spanske hovedstad og vigtige byer i Europa”, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

“Vi ser et stort passagerpotentiale ud fra hovedlufthavnen i Madrid, og samtidig er det strategisk vigtigt for Norwegian med base i den spanske hovedstad set i lyset af vores tilstedeværelse i det spanske marked og ikke mindst med tanke på vores fremtidsplaner,” fortæller han.

Store planer

Norwegian vil placere to nye fly af typen Boeing 737-800 på basen i Madrid, rekruttere omkring 100 medarbejdere lokalt, samt lancere seks nye ruter fra juni 2014. Antallet af basefly vil øge i løbet af efteråret, hvilket bidrager til et øget antal af lokalt ansatte så vel som nye ruter.

For ruten mellem København og Madrid betyder det, at forbindelsen bliver øget fra tre til fire ugentlige flyvninger i perioden april til juni næste år, og fra juli bliver der daglige flyvninger mellem Madrid og København.