RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegien satser på Spanien

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian fortsætter med at ekspansionen udenfor Skandinavien. I sommeren 2014 åbner lavprisselskabet ny base i Madrid, som bliver Norwegians femte spanske base. I forvejen har selskabet base i Alicante, Malaga, Las Palmas og på Tenerife.

Norwegian satser på Spanien og åbner base i Madrid

”Vi åbner ny base i Madrid for at møde den store efterspørgsel på direkte flyvninger mellem den spanske hovedstad og vigtige byer i Europa”, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

“Vi ser et stort passagerpotentiale ud fra hovedlufthavnen i Madrid, og samtidig er det strategisk vigtigt for Norwegian med base i den spanske hovedstad set i lyset af vores tilstedeværelse i det spanske marked og ikke mindst med tanke på vores fremtidsplaner,” fortæller han.

Store planer

Norwegian vil placere to nye fly af typen Boeing 737-800 på basen i Madrid, rekruttere omkring 100 medarbejdere lokalt, samt lancere seks nye ruter fra juni 2014. Antallet af basefly vil øge i løbet af efteråret, hvilket bidrager til et øget antal af lokalt ansatte så vel som nye ruter.

For ruten mellem København og Madrid betyder det, at forbindelsen bliver øget fra tre til fire ugentlige flyvninger i perioden april til juni næste år, og fra juli bliver der daglige flyvninger mellem Madrid og København.