RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Delta tilbage til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

De seneste år har amerikanske Delta Air Lines været fast sommergæst i København, og selskabet vender også tilbage til Kastrup i sommeren 2014.

Delta vil flyve dagligt fra København til New Yorks JFK lufthavn med en Boeing 757 med plads til 167 passagerer, og dermed kommer der 2.000 ekstra pladser til og fra New York i omløb.

På Deltas rute fra København vil der være plads til 15 Business Elite passagerer, ligesom flyet også vil have et par rækker med Economy Comfort.

5-retters menu, Westin sengetøj og Tumi toilettaske

På turen over Atlanten vil Business Elite passagerne kunne nyde en femretters menu med vin udvalgt af mester-sommelier, Andrea Robinson.

Delta har sat gang i flere initiativer for at forkæle de bedst betalende passagerer, hvilket inkluderer Westin Heavenly® In-Flight sengetøj, der er designet og fremstillet eksklusivt til Delta af Westin Hotels & Resorts.

Ligeledes er der introduceret en ny toilettaske for Business Elite-rejsende, der indeholder produkter fra Tumi og Malin+Goetz.

Passagerer, der flyver til JFK i New York, kan derudover drage fordel af den helt nye Terminal 4. Terminalen har kostet $1,4 milliarder og er en af de største terminaler i Nordamerika. Ud over masser af plads er der gode shopping- og spisemuligheder, og Business Elite-rejsende kan desuden opleve den enestående udsigt til startbanen fra tagterrassen i Delta Sky Club.

Economy Comfort = ekstra benplads

Economy Comfort passagererne vil få samme service ombord som de øvrige Economy Class passagerer. Som udgangspunkt er Economy Comfort sædet magen til de øvrige økonomiklasse stole, så forskellen ligger i at Economy Comfort passagererne har 10 cm ekstra benplads og deres stolen kan lægges længere tilbage.

Economy Comfort er således ikke en decideret ‘Premium Economy’ oplevelse i stil med det som f.eks. Air France, SAS Turkish Airlines tilbyder.

Economy Comfort hos Delta er som almindelig Economy Class, men med mere benplads og recline. Til gengæld er merprisen også tilsvarende lavere.