RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair: Op til tre daglige fly til Bangkok

Af Kenneth Karskov

17 gange om ugen vil Finnair sende et langdistancefly fra Helsinki til Bangkok. Det betyder som minimum to daglige afgange i vintersæsonen og visse dage endda tre daglige afgange mellem Finland og Thailand.

Finnair skruer op for Bangkok i vintersæsonen fra 30. december 2014 til 27. marts 2015 med tre ekstra afgange, som gør Finnair til det europæiske flyselskab med flest flyvninger til Bangkok.

Flest flyvninger til Bangkok

De ekstra afgange kommer i vintersæsonen, hvor efterspørgslen på Thailand er størst. Når vejret er allerværst på disse breddegrader, så passer det med at klimaet er bedst muligt i Thailand, så december, januar og februar er traditionelt travle for turistindustrien i Thailand.

SAS har ligesom Finnair har ekstra fokus på Bangkok om vinteren. SAS flyver direkte til Bangkok fra København i vinterhalvåret, hvor trafikken er størst, mens de lukker ruten i sommerperioden, og overlader den til Thai Airways.

Finnairs ekstra ekstra afgange til Bangkok flyver hver tirsdag, torsdag og lørdag, og returflyet letter onsdag, fredag og søndag. De nye aftenflyvninger bliver med Airbus A340.

Finnair har netop nu tilbud på billetter København – Bangkok tur/retur til kr. 4.259,- på Economy Class og kr. 14.160,- på Business Class.