RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair: Op til tre daglige fly til Bangkok

Af Kenneth Karskov

17 gange om ugen vil Finnair sende et langdistancefly fra Helsinki til Bangkok. Det betyder som minimum to daglige afgange i vintersæsonen og visse dage endda tre daglige afgange mellem Finland og Thailand.

Finnair skruer op for Bangkok i vintersæsonen fra 30. december 2014 til 27. marts 2015 med tre ekstra afgange, som gør Finnair til det europæiske flyselskab med flest flyvninger til Bangkok.

Flest flyvninger til Bangkok

De ekstra afgange kommer i vintersæsonen, hvor efterspørgslen på Thailand er størst. Når vejret er allerværst på disse breddegrader, så passer det med at klimaet er bedst muligt i Thailand, så december, januar og februar er traditionelt travle for turistindustrien i Thailand.

SAS har ligesom Finnair har ekstra fokus på Bangkok om vinteren. SAS flyver direkte til Bangkok fra København i vinterhalvåret, hvor trafikken er størst, mens de lukker ruten i sommerperioden, og overlader den til Thai Airways.

Finnairs ekstra ekstra afgange til Bangkok flyver hver tirsdag, torsdag og lørdag, og returflyet letter onsdag, fredag og søndag. De nye aftenflyvninger bliver med Airbus A340.

Finnair har netop nu tilbud på billetter København – Bangkok tur/retur til kr. 4.259,- på Economy Class og kr. 14.160,- på Business Class.